bObles Tumleæg: lille, mellem og stor til motorisk leg.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

bObles Tumlelek: liten, medium og stort til motorisk lek.

Det danske merket bObles har et stort utvalg av fantastiske tumlemøbler. Et tumlemøbel er ment som en ting som både fungerer som en del av innredningen i stuen eller på soverommet, men som også kan være en del av barnas motoriske lek, og utvikle og/eller styrke kroppens utvikling. bObles vet nemlig, akkurat som oss i Lekeakademiet, at når man styrker barns fysiske utfoldelse, styrker man også deres mentale kompetanser og utvikling på best mulig måte.

hos Lekeakademiet ser vi alltid frem til at bObles sender nye varer på markedet. Heldigvis skjer dette ofte flere ganger i året. Noen ganger er det klassiske tumlemøbler som Kylling, Dino eller Maurslukeren, som også har fantastiske farger, som alltid passer inn i det nordiske interiøret.

Andre ganger er det de kloke designerne som har tenkt seg grundig om at de sender helt nye ting på markedet. Det er tilfellet her. La oss presentere: bObles Tumleegg i 3 størrelser. Liten, mellom og det store

Hva kan jeg bruke bObles Tumleegg til?

bObles Tumleegg har en fin form med kurver akkurat som et ekte hønseegg. Det sendes også på markedet til påsken og i en flott, gul farge så det passer til høytiden. Den kurvede formen på Tumleeggene gjør det opplagt til alle former for husking. Legg det på siden og la barnet ditt vugge til siden, frem og tilbake. Hvis barnet ditt er litt større, kan egget være en god ting å prøve og stå på. Begge utfordrer barnets balanse.

Dere kan også bruke det lille Tumleegget som en skammel, det midterste som et lite bord og det store på alle mulige måter.

Hvordan vasker jeg bObles?

bObles Tumleegg er laget av EVA-skum som tåler vann og slitasje virkelig godt. Det er ikke farlig for barn, og det er åpenbart testet i alle ledd og kant og oppfyller all lovgivningen på området. Det er Lekeakademiet veldig opptatt av at vårt leketøyet gjør, og det kan du lese mer om her.

Når ditt bObles Tumleegg er skittent, kan du vaske det med såpe og vann. Du kan også ta det med i badekaret (ikke når det er skittent, selvfølgelig), for det tåler jo vann og er morsomt å leke med.

Det er mange muligheter for vakker lek med eggene, og vi håper at du og familien din får mange gode stunder med dem.