Black Friday 2020: Gode tilbud på legetøj.

Black Friday - Black Friday rabatt på leker fredag 29/11-2019

Black Friday er en av de siste begivenhetene som vi i Norge har adoptert fra det nordamerikanske kontinentet. I USA er Black Friday blitt årets aller største shoppingdag med vanvittige tilbud på alt fra vaskepulver til sportsutstyr, klær og leker. En dag hvor amerikanerne, før Thanksgiving og massivt inntak av kalkun, shopper til hele året - og selvfølgelig spesielt til jul.

I Norge feirer vi jo ikke Thanksgiving, men vi har allikevel tatt denne shoppingdagen til oss og mange benytter de gode rabattene til å få handlet årets julegaver. Mangler du fortsatt noen gaver til julesstrømpen, adventskalenderen eller pakkekalenderen, så kan du helt sikkert også finne noen fine små gaver i denne kategorien.

I Lekeakademiet går vi ganske visst ikke i sort på Black Friday, men til gjengjeld fyller vi de virtuelle hyllene med en masse flotte, farverike og lærende leker. (Psst... hvis du liker å være ute i god tid, vil du også kunne gjøre noen gode kupp på utkledningstøy. Og så er det jo ikke så lenge til fastelavn heller...)

*OBS! Lekeakademiet tar forbehold for utsolgte varer, som ikke kan gjenbestilles. Utover dette gjør vi oppmerksom på at man ikke kan benytte seg av Black Friday tilbudene i kombinasjon med andre rabattavtaler. Vil du være sikker på å få de varene som du har sett deg ut, er det derfor en god idé å ikke vente! Vi gjør også oppmerksom på, i forbindelse med Black Friday, at det MÅ påregnes ekstra leveringstid da transportørene får det fryktelig travelt!

Riktig god Black Friday-shopping.