Black Friday tilbud

Lekeakademiets Black Friday salg

På mange måter er vi som nettbutikk nødt til å følge med i tiden. Vi er forretningskvinner med en sunn fornuft, så vi hopper ikke på hva som helst.

Da Black Friday kom til oss for en del år siden, rynket vi på nesen over enda en forbruksrettet, markedsøkonomisk festdag, som bare hadde et mål om å få folk til å bruke penger som de ikke har på skrot, som de ikke trenger.

Men i dag er vi faktisk veldig glade for at så mange av kundene våre velger å kjøpe ekstra mange babyleker, motorikkleker, dukkehus, lekekjøkkener, løpesykler og alt mulig annet på Black Friday. For tilbudene våre betyr jo at enda flere barn får mulighet til å få leker som stimulerer utviklingen av kroppen og hjernen. Lekene bidrar til at barna hopper, løper, undersøker og tenker, istedenfor å bare sitte stille og se på en skjerm.

Kvalitetsleker som holder i mange år og som hverken er skadelig for jorden eller gir barna merkelig utslett.

Hva er Black Friday?

Black Friday er, som du sikkert vet fredagen etter Thanksgiving. Det er den største amerikanske høytiden og den faller på den 4. torsdagen i november hvert år. Denne fredagen har mange amerikanere fri og dermed tid til å gå på juleshopping. Opprinnelig refererte ”Black Friday” til de voldsomme menneskemengdene på veiene som skulle hjem etter Thanksgiving, men nå har detailhandelen snudd uttrykket til å bety at de røde tallene på bunnlinjen etter en lang, sløv sommersesong nå endelig blir sorte og det betyr bedre omsetning og inntjening. Black Friday er også årets største salgsdag i Norge med en enorm omsetning.

Cyber Monday: Billige leker på salg!

Nå er det kommet enda en anledning til å sette prisene ned – eller rettere sagt, å forlenge muligheten til å kjøpe flotte kvalitetsleker på tilbud. For Cyber Monday er nå også blitt en ”trend”, som mange nettbutikker har valgt å legge til de store handelsdagene.

Cyber Monday ble et uttrykk i 2005. Noen markedføringsfolk i USA hadde funnet ut at mandagen etter Thanksgiving var en av de største dagene for netthandel på hele året.

Folk som hadde hatt fri i Thanksgivinghelgen og ofte hadde vært på familieferie på landet hvor det var dårlig eller ingen internettforbindelse, kom tilbake på jobb om mandagen. Med rask internettforbindelse kunne de endelig kjøpe alle de tingene til barna som de hadde sett på i butikkvinduene i ferien. Det er i hvert fall den forklaringen, som de gir på uttrykket ”Cyber” – fordi salget på Cyber Monday bare er online i motsetning til Black Friday som også er en stor dag for fysiske butikker.

Når er det salg på leker hos Lekeakademiet?

Du kan finne fantastiske tilbud hos oss på Black Friday – og i dagene før vil du kunne se hvilke varer som kommer på tilbud i vår Black Friday-kategori. Selve tilbudene blir først aktive den 25/11 2022.

Det kommer fortløpende flere og flere varer i kategorien, etterhvert som vi finner ut av hvilke leker som vil gjøre Black Friday 2022 til noe helt spesielt her hos oss.