bObles Tumlesten: tumlemøbler i mange farger

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  bObles Tumlesten, 6 stk bObles Tumlesten, 6 stk
  bObles Tumlesten, 6 stk

  Tren balanse, stabiliteten, fantasien og fot-/ankelmuskulaturen.

  kr.475,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

bObles Tumlesten i grå, blå, store, små og blandede modeller.

De små og store Tumlestenene fra bObles er – helt typisk for de geniale menneskene bak det vellykkede, danske merket – virkelig allsidige motorikkleker som til og med er fine å se på. bObles merket står for motorisk lek for barn i skum, som varer i årevis.

Tumlestenene har en buet overflate og en flat bunn slik at de kan brukes litt som steiner i en elv. Derfor er de morsomme å gå på, holde balansen på, trene grovmotorikk på og bruke som den vanskelige delen i en hinderløype.

Tumlestenene finnes i flere størrelser. Du kan dermed tilpasse kjøpet ditt av bObles tumlesten nøyaktig til det behovet for motorisk lek som barnet ditt har.

Hvilke farger kan jeg kjøpe Tumlesten fra bObles i?

Tumlestenene finnes i forskjellige farger alt etter utvalget som er i bObles-sortimentet for tiden. bObles er alltid aktuelle med nye flotte farger, så du kan alltid finne en variant i den fargen som passer hjemme hos deg. De grå modellene er veldig populære og de blå eller grønne liker de fleste også godt. Du kan også kjøpe blandede tumlestener og tumlesten i marmor.

Alle de forskjellige fargene gjør at tumlestenene passer godt inn i de fleste hjem, og de tar ikke mer plass enn at de enkelt kan settes til side når de ikke er i bruk.

Hvordan leker man med tumlestenene fra bObles?

Man kan stå på dem eller f.eks. lage en hinderløype. Kombiner gjerne med de andre bObles tumlemøblene. Du trenger ikke være redd for at dere skader dere på disse kule formene for lekestener. De er både faste slik at dere kan stå på dem, men også så myke at man ikke slår seg.

Tumlestenene er laget i det slitesterke EVA-skummet, som gjør at de også tåler en tur i svømmebassenget eller badekaret og er lette å vaske av med såpe og vann.

Se hele det store utvalget av bObles her hos Lekeakademiet.