Skal vi leke sammen?

Vennskap er viktige – både i den virkelige verden – men også online. Det er nelig her vi bliver inspirert av hverandre, hører om nye ting i hverandres liv, ler med og av hverandre oså er det morsomt å følge gjennom tiden sammen, uansett om vi bor tett på hverandre eller er adskilt av tid og sted. 

Vil du være venner med oss?

  • På Instagram? Her kan du bli inspirert til hvordan du kan leke ditt barn klokere og DU kan inspirere oss ved å vise hvordan dere leker hjemme. Bruk kun hasjtaggen #heilekeakademiet
  • På Facebook? Her ser du også det meste av det vi deler via Instagram. Men utover det bruker vi Facebook når vi søker lekepiloter (leketøystester), når vi avholder konkurranser og til å fortelle om gode nyheter fra huset og fra våre samarbeidspartnere.
  • På YouTube? Bilder sier mer enn ord… og videoer sier mer enn statiske bilder. Vil du med egne øyne SE, hvordan det nyeste leketøyet fra vår nettbutikk ser ut, virker, høres ut som? Så er det her det skjer :-)
  • Pennevenner? Vi vil veldig gjerne høre fra deg rundt dine egne erfaringer eller hvis du har nye forslag til oss, rundt tiltak eller nye produkter. Kanskje du har vært under andre himmelstrøk og sett noe spennende leketøy som vi ikke kan leve uten? Skriv til oss på post@lekeakademiet.no – vi venter i spenning.  

Vil du fortelle om oss?

Hvis du gjerne vil samarbeide med oss, så skal du bare vite at følelsen er gjensidig :-) Vi setter mye stor pris på – og er takknemlige for alt samarbeid med magasiner, kollegaer, nettsider, fagfolk og bloggere. All omtale er virkelig verdifull PR og vi leverer gledelig de beste bildene vi overhodet kan fremskaffe av våre fantastiske produkter. 

Derfor: Vil du ikke være så søt og snill og vennlig å skrive en epost til oss på post@lekeakademiet.no og inkludere så mange detaljer som overhodet mulig om hvorfor du ønsker å samarbeide med Lekeakademiet – og hvordan du forestiller deg at et samarbeid kunne skures sammen. Det er nemlig med utgangspunkt i det du forestiller deg, at det beste samarbeidet oppstår (synes vi) …

Du kan for øvrig gjerne inkludere eksempler på tidligere samarbeid, kampanjer, giveaways, blogginnlegg og events, som du har hatt suksess med. Vi er lutter ører :-)

Vil du arbeide sammen med oss?

Akkurat nå er vår familie stor nok, men vi vil gjerne ha en uoppfordret ansøkning fra deg, hvor du forteller om hvordan du kan bidra til vår familie og hus, hva du er god til og hva du synes er morsomt. Så lagrer vi på den informasjonen og finner den frem når behovet for å utvide familien oppstår – så ringer vi og spør om du fortsatt har lyst til å leke?

Alle nye stillinger blir dessuten slått opp her og på vår Facebook profil, så der kan du også holde et øye med.


Vil du vise oss noe?

Vi er veldig åpne for forslag til utvidelser av sortiment i form av ne leker eller forbedringer av vår nettbutikk. Så ring 23 96 51 58 eller skriv til oss på post@lekeakademiet.no, hvis du har noe på hjertet eller vil vise oss noe du mener vi ikke kan leve uten.


Vil du se et nyhetsbrev?

Våre hjerter banker og brenner for godt og utviklende leker. Stimuler lek til kropp og hjerne, som samtidig er morsomt for ditt barn. Altså: Lek ditt barn klokere …

Dette vil vi gjerne dele med deg igjennom vårt nyhetsbrev. Så utover å presentere deg for fantastiske lærerike leker, forkjæler vi deg med vår store viten om barns utvikling og stimulering via lek. 

Leker skal utvikle og utfordre barnets kropp og sinn. Det synes vi er gode leker.

Tilmeld deg nyhetsbrevet og få den populære e-boken ”GJØR DITT BARN KLOKERE PÅ 101 MÅTER”.

Vil du undre deg sammen med ditt bar? Der hjemme, på turen eller i sommerhuset? 

Så tilmeld deg vårt nyhetsbrev og få vår populære Kloke Åge som e-bok med det samme i din innboks.


Vil du lage en ønskeliste?

Lekeakademiets ønskeliste funksjon gir deg mulighet for å opprette en eller flere ønskelister som du kan dele via Facebook eller e-post.

Du kan navngi ønskelistene dine slik at du kan se hver enkelt hvis du har flere barn som ønsker seg leker fra Leketantene.

Du kommer i gang ved å følge denne enkle guiden.

1. Finn lekene til ønskelisten på nettsidene våre.

2. Klikk på ”Legg til i ønskeliste”-knappen (den er grå og er rett ved siden av den grønne ”legg i handelkurv-knappen”).

3. Så åpnes et nytt vindu hvor du skal logge inn. Hvis du ikke allerede har en konto så skal du oprette deg med e-postadressen din og et kodeord.

4. Så kommer du inn på din ønskeliste. Klikk på den listen som leken/e skal legges på.

5. Du kan ha så mange lister som du vil.

6. Nå kan du bevege deg rundt i nettbutikken og finne alle lekene som skal på ønskelisten.

7. Du kan dele ønskelistene dine med venner og familie.

Har du spørsmål, eller ikke vet hvordan du kommer videre så ring til oss på 23965158 eller skriv på chatten vår, så hjelper vi deg videre.


Konkurranser

Vi ELSKER konkurranser og avholder dem derfor jevnlig. Den raskeste måten du kan finne ut av om vi har en konkurranse i gang akkurat nå er ved å bli venner med oss.

Følg oss på Facebook eller Instagram (sett inn link). Det er her vi poster våre konkurranser, og hvor du f.eks. kan vinne noe av våre lekre, lærende leker eller gavekort til vår nettbutikk.


Kloke Åge

Hjerneføde til ditt barn:
Hvor lærer ditt barn noe? «I skolen …», ikke sant? Det tenker de fleste av oss. Men her er en overraskelse: Er ditt barn 7 år, har du som forelder seks ganger større innflytelse på dit barns læring enn skolen har.

Tankevekkende, ikke sant? Hos Lekeakademiet er vi ville med tankevekkende ting.

Morsomt nok er det også noe barn elsker. Altså det tankevekkende for barn er jo ved å lære verden å kjenne. Så de undrer seg. Og synes at voksne er gode til å undre seg, er dem morsomt å snakke med.

Men ta nå spisesituasjonen. Hos oss fyller ”Hvem lekte du med i dag?”, ”Hvorfor har du ikke spist opp din matpakke?» og «Fikk du med deg gymbaggen med hjem?» mye rundt om spisebordet. Undren derimot: Det blir det ikke så mye av.

Derfor laget vi i 2010 i samarbeid med Fredericia Bibliotek Kloke Åge SMSen. For hos Lekeakademiet ville vi stimulere underen og læringen. Også rundt spisebordet. I dag sender vi ikke SMS ut mer, men i stedet har vi samlet 101 av de beste Kloke Åge gjennom tiden. Og boken skal du få helt gratis.

Tilmeld deg nyhetsbrevet og få den populære E-boken gratis.

”GJØR DITT BARN KLOKERE PÅ 101 MÅTER»

Vil du undre deg sammen med ditt barn? Der hjemme, på turen eller i sommerhuset?

Så tilmeld deg vårt nyhetsbrev og få vår populære Kloke Åge som E-bok med det samme i din innboks.

Vi sender nyhetsbrev ca. 3-4 ganger om måneden, og du kan til enhver tid avmelde deg nyhetsbrevet igjen.

Hva er en Kloke Åge?
Lekeakademiets Kloke Åge inneholder viten og spørsmål om dyr, mennesker, historie, natur, kultur og språk. Det er et opplegg til ting man kan snakke om og som stimulerer barnets nysgjerrighet. De henvender seg til barn fra siste året i barnehagen til 3. klasse.

En gang inni mellom ville det også være viten som vi voksne ble klokere av.

Eksempler på en typisk Kloke Åge:

”Blåhvalen er klodens støreste dyr. Den kan bli 33 meter lang (hvor høy er du?) Veie 190 tonn (Hva veier en bli?) Blåse vann 9 meter opp i luften (Hvor langt spytter du?)»

eller

«Nevn alle de ordene som rimer på sommer (Hva heter årstidene?), Nevn alle månedene. Nevn ukedagene. (Hvilken årstid var det da du ble født?)»

Hva er innholdet i Kloke Åge?
De faktuelle opplysningene og spørsmål til Kloke Åge SMS ble levert av Fredericia Bibliotek. De er spesialister innen spennende viten i barnehøyde.

Besøk gjerne Fredericias Facebook side og gi mer viten til ditt barn
www.facebook.com/fredericiabibliotek

I starten var Kloke Åge SMS tjensten gratis, men ble alt for populær til at vi kunne bære den utgiften, derfor gjorde vi den betalt også meldte mange seg av, så nå har vi samlet 101 Kloke Åge SMSer til en E-bok som du kan få ved å tilmelde deg vårt nyhetsbrev.


Black Friday

Det er kun 1 gang om året, at fredagen går helt i sort … Men Black Friday ER kommer for å bli, og det er en dag som får helt vilt med mye oppmerksomhet. I USA har man jo sett eksempler på at folk kommer til skade på grunn a deres iver for å få tak i de beste tilbudene. For oss å se er det bli et enda sterkere argument for å at man skal kjøpe på nett på Black Friday, fremfor å risikere liv og lemmer :-)

Kom innom igjen når vi kommer tettere på dagen, men sett allerede kryss i kalenderen nå.

Black Friday 2020 er FREDAG DEN 27. NOVEMBER