Trampoliner

Handle etter
Butikkalternativer
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  Trampoline til småbarn Trampoline til småbarn
  Trampoline til småbarn
  Når man skal lære å hoppe.
  kr.3 120,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
 2. Legg til i ønskeliste
  Trampoline Trampoline
  Trampoline
  Sikker trampoline i godt og sterkt design.
  kr.5 795,00
  Midlertidig utsolgt
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side

Trampoliner – utviklende hoppelek

Trampoliner er og blir en hit blant barn – store som små. Når dere får en trampoline, kommer barnet til å bruke den i time etter time. Det er ingenting som er så gøy som å hoppe opp og ned med full kraft og få følelsen av å fly et kort øyeblikk.

Trampoliner byr på timevis med underholdning og det er lett å finne på nye leker og triks. Med en trampoline er du sikker på at barnet kan få utløp for energien sin. Men den glade leken har også et annet formål. Å leke på trampoline styrker barnets balanse, muskel-leddsans og kroppsbevissthet – at det i tillegg skaper god stemning og gir rikelig mulighet for moro, er bare en bonus.

Hos Lekeakademiet har vi et stort utvalg av trampoliner. Vi har store og små trampoliner, trampoliner til hagen og innendørs trampoliner til småbarn.

Et lite tips; har du en stor trampoline kan du legge et teppe på den og bruke den til en lur i solen – da vil både du og barnet ditt ha glede av trampolinen.

Mini-trampoline til nybegynnere.

Hvis barnet ditt er lite – eller du ikke har tilgang til hage, er en minitrampoline et supert alternativ. Minitrampoliner er gode innendørs trampoliner som selvfølgelig også kan brukes ute.

En innendørs minitrampoline underholder og stimulerer barnets motorikk, og håndtakene gjør det ekstra lett for barnet ditt å gå opp og hoppe på minitrampolinen sin uten hjelp. At du i tillegg slipper å tenke på sikkerhetsnett til trampolinen eller å måtte grave en stor trampoline inn i hagen, er bare en bonus.

Sikkerheten er på topp på trampolinene våre, så du kan trygt bestille en trampoline hos oss. Rundt kantene er det skumputer som gjør det vanskeligere for barnet ditt å falle av trampolinen. Samtidig er den myk å lande på dersom hoppeleken ikke alltid foregår på midten. Den trener også barnets avstandsvurdering når barnet øver på å hoppe innenfor putene på trampolinen.

Innendørs trampoliner

Trampoliner har lenge vært populære blant barnefamilier med hage. Og med en minitrampoline kan du også tilby barnet ditt en herlig og utviklende hoppelek, selv om det må foregå innendørs. Innendørs trampoliner har også den fordelen at de kan lekes og hoppes på hele vinteren, mens mange hagetrampoliner lever en mer ensom og bortglemt tilværelse.

Les mer om våre ulike trampoliner her. Eller kontakt vår kundeservice hvis du har spørsmål. Da er vi klare til å hjelpe deg. Ha det gøy med trampolinen din!