bObles marmor tumlemøbler til motorikk trening

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  bObles Ball Marmor - Stor 23 cm. bObles Ball Marmor - Stor 23 cm.
  bObles Ball Marmor - Stor 23 cm.
  Rull, balanser, ligg på den, sett deg på den eller...
  kr.785,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

bObles marmor tumlemøbler til motorikk trening

Nå har de alltid populære tumlemøblene i skum fra bObles blitt lansert i et stilig marmorlook.

I marmor-serien finnder du bObles' mest elskede tumledyr, nemlig elefanten, krokodillen, kyllingen, hesten, maurslukeren og fisken (både stor og liten).

Det eksklusive marmorlooket er tilgjengelig i flere forskjellige farger: Grå, rosa, blå og grønn. For hver farge leveres tumledyrene i enten helt marmorert, en blanding av marmorert og ensfarget eller helt ensfarget.

Er bObles marmor noe spesielt?

Med denne nye serien følger bObles den populære marmortrenden, som har vunnet terreng over hele verden. Det kalde, men elegante marmorutseendet passer inn i innredningen i de fleste hjem. Tumlemøblene er fine tilskudd til hjemmet, som vil glede både barn og voksne.

Funksjonelt har de klassiske og motorisk allsidige tumlemøblene ikke blitt endret. De egner seg derfor fortsatt til all slags tumlelek og motorisk trening, og vil gi barnet mye moro og utfordrende lek – uansett alder.

Hva kan jeg gjøre med bObles marmor?

bOble marmor er så fine at du faktisk bare kan sitte og se på dem med en kopp kaffe i hånden. Nei, det var bare tull – bObles marmor er som alle de andre bObles variantene. Faktisk er de noe av det beste leketøyet til å utvikle barnets motorikk og fantasi. Så når du får din bObles-marmor hjem i stua, kan du sette den sammen med de andre tumledyrene, og lage hinderløypen eller balanseleken enda morsommere.