bObles Skilpadde i grått, blått og rosa til motorisk lek.

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  bObles Skilpadde bObles Skilpadde
  bObles Skilpadde

  Allsidige og slitesterke tumlemøbler til barnets sansemotorikk.

  kr.1 340,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

bObles Skilpadde i grått, blått og rosa til motorisk lek.

Det kiler så herlig i magen når du prøver å stå på ryggen til skilpadden. Det er også gøy å snu den og legge seg på magen til skilpadden mens man prøver å holde balansen.

Skilpadden har, akkurat som en ekte skilpadde, buet rygg og flat buk.

Det er mange måter å leke med bObles-skilpadden på, og allsidigheten gir rikelig mulighet til å styrke både rygg- og magemusklene hos barn – og voksne.

Liker barn bObles-skilpadden?

Skilpadden snakker direkte til barn, som ser de to små øynene foran som en invitasjon til å hoppe opp på skjoldet og leke.

Den kan brukes både hjemme og i barnehagen, akkurat som de andre tumlelekene fra bObles. Bruk den til å tromme på sammen med de yngste, og la de store barna øve seg på balansen. Når barna har litt bedre kontroll på kropp og muskler, kan skilpadden brukes som et slags vippebrett. Ikke vær redd for å legge den på skjoldet, det tåler den fint.

Hvilke farger finnes bObles-skilpadden i?

Den finnes i flere farger, og her på Lekeakademiet har vi alle. Vi er bObles-ambassadører, så vi har alltid hele utvalget, inkludert det aller nyeste fra dette verdenskjente merket.

Noe av det som er kult med bObles er at de er designet av danske eksperter innen motorikk og design. Derfor passer de godt inn i den nordiske interiørstilen. De finnes i både sterke og mer dempede farger, og du kan også få dem med striper i forskjellige bredder.

Følg med her i kategorien tumlemøbler fra bObles.