bObles Tumlebrett

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Weitere
Pris
-
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
  1. bObles Tumlebrett 2019
    bObles Tumlebrett 2019

    Lag de andre bObles til kjørende tumledyr

    kr. 1 100,00
    På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

Her vil vi gjerne presentere deg for et tumlebrett til barn fra bObles.

Lekeakademiet elsker lærerike leker som utvikler og stimulerer ditt barns hjerne på nye måter. Den beste måten er å lære på er organisk lek, hvor ditt barn helt av seg selv begynner å eksperimentere, forsøke seg, trene og øve seg på nye kompetanser, simpelthen fordi det kan. Gir du ditt barn gode utfoldelsesmuligheter, så vil ditt barn helt av seg selv lære nye ferdigheter, for det er slik at naturen har innrettet våres hjerner. Tenk på dyrebarn i dyrehager - de sitter jo aldri stille! Ver den er full av morsomme ting og miljøer, og vi vil så gjerne hjelpe deg med å innrette et lærerikt leke miljø der hjemme i stuen.

Ditt barn lærer nemlig best når både hjernen og kroppen er i sving på samme tid. Med de flotte tumlemøblene fra bObles, kan du og ditt barn ha det utrolig gøy mens du fyrer opp under ditt barns naturlige tilbøyelighet til å røre seg. Når ditt barns hjerne er i gang med å styre både grov- og finmotorikk, stimuleres også hjernens evne til å tilegne seg og forstå språk. Kroppsbevisthet er uhyre viktig for læring og for trygghet, og balanseevnen er faktisk en av de aller viktigste sansene å få trenet, for en god balanse betyr mye for ditt barns tilpasshet og konsentrasjon.

Et stykke lærerikt leketøy som både stimulerer grvomotorikken og balanseevnen, og som er virkelig god å kombinere med de andre flotte bObles tumlemøblene, er dette tumlebrettet til barn. Et tumlebrett som enda kan fåes i mange farger og design, for eksempel tumlebrett i grå, lilla, grønn, blå, osv.

Et tumlebrett til barn kalles også et rullebrett, et balansebrett og en floor surfer. Alle betegnelsene beskriver et brett med hjul under - som kan dreies 360 grader, og dermed suse rundt på stuegulvet eller gymnastikkgulvet i en voldsom fart.

Som motorikk leke er tumlebrettet fantastisk, for ditt barn kan både styre muskulaturen i ryggen, nakken og skuldrene, når barnet ligger på magen og dytter seg fremover med armene - og samtidig er det også utrolig morsomt å "kjøre" rundt sittende eller på knær. Andre kan like bedre å leke med motorikk tumlebrettet ved å dytte hverandre.

Hvis dere er flere som leker med tumlebrett, så kan dere leke tog ved å binde tau eller chiffontørkler ut mellom hvert tumlebrett. Dere kan også få morsomme kjøretøy ut av et tumlebrett ved å stable andre bObles tumlemøbler opp på tumlebrettet. En opplagt motorikklek med tumlebrett er et godt gammeldags race!

Selv helt små barn ned til 3 mnd. har glede av tumlebrettet, for det er spennende å ligge på magen eller ryggen ovenpå det og se rundt, mens mor eller far dytter brettet over gulvet, og lyset derfor skifter og skaper nye skygger som babyen kan se på.

Se ditt nye tumlebrett fra bObles under her!