bObles Tumlebrett til barns motoriske lek

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

bObles Tumlebrett til barns motoriske lek.

Her vil vi gjerne introdusere deg for et Tumlebrett til barn fra bObles.

Lekeakademiet elsker lærerike leker som utvikler og stimulerer hjernen til barnet ditt på nye måter. Den beste måten er å lære på er organisk lek, hvor ditt barn helt av seg selv begynner å eksperimentere, forsøke seg, trene og øve seg på nye kompetanser simpelthen fordi det kan. Gir du barnet ditt gode muligheter til å utfolde seg, så vil barnet ditt helt av seg selv lære nye ferdigheter, for det er slik at naturen har innrettet hjernene våres. Tenk på dyrebarna i dyrehager - de sitter jo aldri stille! Verden er full av morsomme ting og miljøer, og vi vil gjerne hjelpe deg med å sette opp et lærerikt lekemiljø hjemme i stua.

Barnet ditt lærer nemlig best når hjernen og kroppen er i sving samtidig. Med de flotte tumlemøblene fra bObles kan du og barnet ditt ha det supergøy, mens barnet ditt får utviklet den naturlige lysten til å bevege seg. Når ditt barns hjerne er i ferd med å kontrollere både grov- og finmotorikk, stimuleres også hjernens evne til å tilegne seg og forstå språk. Kroppsbevissthet er ekstremt viktig for læring og for trygghet. Balanseevne er faktisk en av de viktigste sansene å få trent, fordi en god balanse betyr mye for tilpasningsevnen og konsentrasjonen hos barnet ditt.

Dette Tumlebrettet fra bObles er et lærerikt leketøy som stimulerer både grovmotorikken og balanseevnen. Det er morsomt å kombinere Tumlebrettet med de andre flotte bObles tumlemøblene for barn. Et Tumlebrett som til og med finnes i mange farger og design, f.eks Tumlebrett i grå, lilla, grønn, blå mm.

Hva er bObles Tumlebrett til motorisk lek?

Et Tumlebrett til barn kalles også et rullebrett, et balansebrett og en floor surfer. Et rullebrett er stort sett det du kjøper i et byggemarkeder for å flytte rundt på pianoer og brukte møbler, men også her handler det omtrent om det samme i grove trekk. Alle begrepene beskriver et brett med hjul under, som kan roteres 360 grader og dermed suse rundt på stuegulvet eller gymgulvet i full fart.

Hvordan utvikler bObles Tumlebrett barnets motoriske ferdigheter?

Som motorisk leke er Tumlebrettet fantastisk, fordi barnet ditt kan kontrollere musklene i ryggen, rumpa, nakken og skuldrene når barnet ligger på magen og presser seg frem med armene – og samtidig er det også supergøy å trille rundt sittende eller på knærne. Andre foretrekker å leke med motor Tumlebrettet ved å skyve hverandre.

Er dere flere som leker med Tumlebrett, kan dere leke tog ved å spenne opp et opp tau eller chiffonskjerf mellom hvert brett. Dere kan også lage morsomme kjøretøy ut av et tumlebrett ved å stable andre bObles tumlemøbler oppå tumlebrettet. En opplagt motorisk lek med Tumlebrettet er et godt, gammeldags løp!

Hvordan bruker jeg et bObles-tumlebrett til spedbarnet mitt?

Selv de helt små barna fra 3 måneder kan ha glede av Tumlebrettet. Det er spennende å ligge på magen eller ryggen mens mamma eller pappa forsiktig skyver brettet over gulvet og lyset derfor endrer seg og skaper nye skygger som babyen kan se ut på.

Se ditt nye tumlebrett fra bObles ovenfor!