Rubens Baby tilbehør - Bleier, Urin & Bæsj

kr.220,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
321-120089
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hvis ditt barn er den typen dukkeforelder som gjerne vil at leken skal være så ekte som mulig, så er disse beiene med tiss og bæsj noe for dere.Bleiene har
Les mer
Hva gjør dette produktet spesielt
Hvis ditt barn er den typen dukkeforelder som gjerne vil at leken skal være så ekte som mulig, så er disse beiene med tiss og bæsj noe for dere.

Bleiene har borrelås, så de gir finmotorisk trening å leke med - også kan alt sammen vaskes i hånden og henges fint til tørk.

Denne pakken med bleier, bæsj og tiss er veldig flott til storesøster eller storebror, som gjerne vil være med når du skifter en yngre søsken.

Fra 3 år. 

*Rubens Barn er et svensk varemerke, som er utviklet spesielt med tanke på å utvikle barnenes selvbevisthet, empati og interaksjon.

Rubens økologiske dukker og klær er laget av 100% økologisk bomull. Øvrige Rubens dukker og tilbehør og alt av fyllmateriale er laget av 100% polyester. Vekten er økt ved hjelp av kalsium granulat. Alle dukkene kan vaskes ved 30 grader i vaskemaskinen og tørketromleren ved lav varme. Klær bør håndvaskes.
Produkt Informasjon
Varenummer 321-120089
Anmeldelse av Rubens Baby tilbehør - Bleier, Urin & Bæsj
Gjennomsnittlig bedømmelse
Malin Pettersen
2020-04-13T21:02:37.463Z
Levde opp til forventningene :)