Rubens Barn Terapi - 50 cm

kr.1 145,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
321-20011-31X
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-

Rubens lager de skjønneste håndlagde dukkene med hvert sitt unike uttrykk - og de kikker på barnet ditt eller den eldre, når de ligger på venstre arm.

Les mer
Hva gjør dette produktet spesielt

Rubens lager de skjønneste håndlagde dukkene med hvert sitt unike uttrykk - og de kikker på barnet ditt eller den eldre, når de ligger på venstre arm.

Terapidukken er en stor dukke med tyngde og ekstra vekt i stumpen, så det minner om et ekte barn.

Dukken blir en kjær følgesvenn for den demente eller urolige, og i samværet med dukken kan den demente gjenkalle minner og for lengst glemte følelser og gjennoppleve ellers tapte sosiale egenskaper.

For barnet kan dukken være den vennen som er vanskelig å holde på hvis man har en diagnose, som utfordrer sosialt. Barnet ditt kan få lov å vise omsorg, bli møtt av et kjærlig ansikt under hele leken. Dukken kan utvikle barnet ditt emosjonelt og sosialt i et trygt miljø og på ditt barns egne premisser.

Empatien utvikles da dukken vekker glede, omsorg og beskyttertrang.

Ta dukken i dine egne armer - så vet du hva vi snakker om.

Dukken er laget i en bløt polyester fleece og er fylt med polyester fibre. Bunnen er fylt med granulat, som gjør at dukken har en god tyngde og dermed sitter bedre. Og det følest trygt når den sitter på fanget.

Dukken kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Klærne håndvaskes.

Alder: 3 år

Vekt: 1000 gr.

Mål: 50 cm

Produkt Informasjon
Varenummer 321-20011-31X