Kuglebane Haba - basispakke Junglespin, 42 stk

kr.1 705,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
13-H302945
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Herlig variant av de lekre kulebaner fra Haba. Her kan barn helt ned til 4 år selv bygge racerbaner der kulene suser lynraskt avgårde - eller mindre, hvis d
Les mer
Hva gjør dette produktet spesielt

Herlig variant av de lekre kulebaner fra Haba. 

Her kan barn helt ned til 4 år selv bygge racerbaner der kulene suser lynraskt avgårde - eller mindre, hvis det er bedre at det ikke går så fort. 

Fidusen er nemlig at barnet ditt selv kan eksperimentere med hva hellingen på banen gjør ved kulens fart. Rørene som kulen triller i kan enkelt og stegløst justeres ved hjelp av smarte klemmer, og så kan dere selv bestemme hvor fort det skal gå. 

I dette settet er det også andre spennende deler:    • En "powerpulser" der slaget fra de bakerste kulene får satt i gang de ventende kulene, akkurat som et pendel som kulene treffer i slutten av banen.

    • En stor «junglespin» der kulene sirkulerer fortere og fortere for til sist å trille ut i bunnen av trakten.

    • En klokke som lager lyd når kulene treffer den.Det er både stimulering av hørsel, syn, følesans og intellekt i denne skjønne jungelkulebanen.

Settet er produsert av lokalprodusert bjørk, og det er 42 deler i pakken. 

Lek med kulebaner stimulerer ditt barns kreativitet, forståelse for fysiske krefter og hånd-/øyekoordinasjon.

Fra 4 år. 

Grønnere valg
Denne leken er produsert i tre fra sertifisert bæredyktig skogbruk. Det kan være FSC, PEFC eller andre internasjonale anerkjente sertifiseringer, som bl.a. garanterer gjenplanting av felte trær. Sertifiseringen betyr at alt tre kan spores tilbake til den enkelte skogen som det er felt i. På den måten har du som forbruker garanti for at treproduksjonen foregår på en klimamessig forsvarlig måte.
Produkt Informasjon
Varenummer 13-H302945
Grønnere valg Tre fra sertifisert bæredyktig skogbruk
Materiale Tre