Tilbehør PUKY - Håndtak 20 mm

kr.90,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
44-50043435
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hva gjør dette produktet spesielt

PUKY sikkerhetshåndtak til PUKY løpesykler - sett med 2 stk. Du trenger ikke bytte ut hele sykkelen hvis bare håndtakene er slitt. Med et par nye sikkerhetshåndtak har barnet ditt igjen et godt grep om leken og kan trille avgårde!

Modellen passer LR, LR M, LR XL, Wutsch, R03.

Mål: Passer til rammer med en diameter på 20 mm.

Holdeflaten på håndtaket er 8 cm lang

Hele håndtaket inkl. beskyttelsesdelen er 10 cm lang

Syklistens tips:

For den enkleste monteringen av de nye sykkelhåndtakene dine, putt litt husholdningssprit på utsiden av styret og inne i sykkelhåndtaket. Skyv deretter håndtaket inn på styret, husk å sørge for at den tykke siden stemmer overens med håndflatens posisjon. La den deretter tørke i opptil 24 timer før bruk.

Har du hørt om PUKY?

PUKY er kjennetegnet ved balansesykler og sparkesykler i virkelig solid kvalitet og gjennomtestet design. Det startet på slutten av 90-tallet med en klassisk, gul balansesykkel, og i dag kjenner alle til PUKYs gode kvalitet. Nå kan du velge PUKY i forskjellige design: Kule sparkesykler med to eller tre hjul og kjempetøffe balansesykler - både til de små og til større barn med balansevanskeligheter.

Det er mange produsenter på markedet. Men velger du PUKY, sikrer deres mange år i bransjen at barnet ditt får et solid og funksjonelt kjøretøy som du etterfølgende kan selge eller gi videre.

Se utvalget vårt fra PUKY her.


Produkt Informasjon
Varenummer 44-50043435
Merke PUKY