Lær barnet ditt klokken på nye måter

Lær barnet ditt klokken med spill, plakater, Time Timers og mange andre verktøy og leker.

Les mer
Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Weitere
Pris
-
Angi stigende retning
Handler nå etter
 1. Alder
  18 mdr.
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  Time Timer MOD + White Board (19 x 19 cm) Time Timer MOD + White Board (19 x 19 cm) Time Timer
  Time Timer MOD + White Board (19 x 19 cm)

  Time Timer-klokken og tusjer er inkludert.

  kr.840,00
  På lager - Levering 2-5 hverdager
 2. Legg til i ønskeliste
  Veggpanel - Dyrevenner, Katten Guido Veggpanel - Dyrevenner, Katten Guido Lokki
  Veggpanel - Dyrevenner, Katten Guido
  Er den ikke bare utrolig søt?
  kr.5 720,00
  Bestillingsvare - Frakt 17/12/22
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side

Leker og verktøy som barnet ditt kan lære klokken med

Alle barn må lære seg klokken. I dag er det den desidert mest brukte tidsmåleren vi har. Solur er liksom litt gammeldagse, og i vår del av verden regner eller snør det 9 måneder i året.

Tid er en av de mest grunnleggende måtene å organisere livet på i samfunnet vårt, og uten å kunne klokken er det umulig å finne fotfeste i moderne tid. Alle aktiviteter er knyttet til tidsrom og tidspunkter. Å lære klokken er helt avgjørende.

I dag har mange foreldre det for travelt til å lære barna sine klokken hjemme, og opplæringen er derfor ofte viet den hektiske hverdagen på skolen. Vi på Lekeakademiet kjenner godt til det med å ha det travelt i hverdagen, så det forstår vi godt. Men å lære klokken kan også være noe gøy som man kan hygge seg med sammen. Og sånn burde det være når man skal lære de viktige basiskompetansene. Så prøv å finn et puslespill, et spill eller dekkebrikker og plakater som kan gjøre det morsomt for barnet ditt å lære klokken.

Hvordan lærer barnet mitt klokken på en morsom måte?

Som en ansvarlig og kjærlig forelder har du klikket deg inn på kategorien vår, som inneholder pedagogiske leker som kan lære barnet ditt klokken. Bare det at du klikker deg inn og leter synes vi gjør at du fortjener et klapp på skulderen! Og så kommer de gode nyhetene: Det er så mange måter, oppgaver, spill, apper, klokker og nettaktiviteter som kan lære barnet ditt klokken på morsomme måter.

En ting er å forstå hvordan en klokke er delt inn i sekunder, minutter og timer. Det kan være lett for noen og vanskelig for andre. Her er en klassisk klokke med visere opplagt å starte med.Det finnes mange varianter som introduserer det å telle tid på mange måter.

Noe annet er å kunne si hva klokken er, og det krever at barnet ditt forstår det med hel, halv og kvart. Litt begynnende brøkregning er det faktisk. Derfor kan det kreve litt forskjellige typer lærende leker for å lære klokken helt. Oppgaver for å lære klokken må selvsagt tilpasses det enkelte barn, og du finner passende klokkeleker, oppgaver og utstyr til å lære klokken nedenfor.

Når skal barnet mitt kunne klokken?

Mange barn har godt av å kunne klokken så tidlig som mulig. Når de lærer det, er en helt annen sak. Noen barn forstår digitale tidsmålere allerede i førskolen. Med varer som den verdenskjente Time Timer kan barnet ditt enkelt lese og orientere seg etter når en viss tid har gått. Det er en fin måte å begynne å lære klokken på for mange barn.

Det kan også være en idé å prøve å lære klokken på engelsk, som en del av engelsktimene eller kanskje for tospråklige barn. Eller kanskje barnet ditt skal lære hva klokken er ved å være mer fysisk og bruke en ball. For mange barn er det helt håpløst å måtte sitte stille og tie mens de skal lære noe. Når du tenker over det, så er det ganske naturlig. Vi er ikke laget til å sitte stille! Vi har armer og ben og en sterk kropp – og faktisk fungerer hjernen bedre når vi også beveger kroppen. Så prøv å la barnet hoppe, sprette og danse seg selv for å forstå hva klokken er.

Her viser vi deg det store utvalget vårt av leker som hjelper når barn skal lære klokken.