Plus-Plus - Lær å bygge, 600 stk

kr.370,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
1123-500XX
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hva gjør dette produktet spesielt


Det er lærerikt, morsomt og tidskrevende å bygge og konstruere . Vi vil la være med å skrive en (lang) fortelling om hvordan leken styrker finmotorikken, kreativiteten og hånd-øyekoordinasjonen samt barnets interesse for å finne på ting selv og forståelse for geometri.

Underveis i leken får barnet ditt praktisk erfaring med problemløsning, når det skal regnes ut hvordan konstruksjonen skal opp, så den ikke plutselig velter. Barnets byggelek med alle mulige former for byggeklosser, brikker eller magneter utfordrer fantasien. Og så er det bare kult og tilfredsstillende å bygge i høyden, sette opp den lengste kulebanen eller kanskje bygge en flott rekke av dominobrikker.

Har du hørt om Plus-Plus?

Brikkene ligner små plusser og kan settes sammen på alle kanter - og de fås i små (1 x 2 cm) og store (3 x 5 cm) og i mange farger. Flotte konstruksjonsleker, som de fleste barn elsker. Byggelek med Plus-Plus utvikler barns sans for logikk og geometri. Se masse veiledninger og forslag til å bygge ting med Plus-Plus på f.eks. YouTube.

Plus-Plus® brikkene blir laget over i Danmark. De tåler å bli vasket i vaskemaskinen/oppvaskmaskinen på 60 grader. Plus-Plus emballasjen er av FSC-merket papp eller gjenbrukt plast, og fabrikken i Danmark bruker fornybare energikilder.

Du kan gi eller selge Plus-Plus® videre, når barnet ditt en dag vokser fra å leke med brikkene. Plus-Plus® holder nemlig til års bygging i institusjoner og omtrent hele livet hjemme hos dere.

Se alle produktene våre fra Plus-Plus her.


Produkt Informasjon
Varenummer 1123-500XX
Merke Plus-Plus