Plus-Plus i rør - Basis Miks, 100 stk.

kr.90,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
1123-402XX
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
  • Her kommer barnet ditt godt i gang med finmotorikken.
Les mer
Velegnet til:
  • Finmotorikk
  • Fordypelse og avslapping
  • Form- og fargegjenkjenning
  • Romlig forståelse
Hva gjør dette produktet spesielt

Plus-Plus er en av de mest allsidige bygge- og konstruksjonslekene. Brikkene er slitesterke og de er fantastiske å kombinere med mange andre leker.

Det er veldig populært i barnehager og skoler - med god grunn. Dette er mini-Plus-Plusser, som er omtrent 2 cm lange.

Velg mellom 3 forskjellige farger, inkludert en kamuflasje, som er perfekt til å bygge avfyringsramper og bunkere av.

Styrker trivselen til barnet ditt og evnen til å lære:

  • Stimulerer finmotorikken.
  • Gir mulighet til fordypning og avslapning hos barnet ditt.
  • Stimulerer den visuelle oppfatningen.
  • Utvikler den romlige forståelsen som er vesentlig for at barnet ditt lærer å brette en julestjerne, tegne med dybde eller sette sammen en flyttekasse.Det å konstruere og bygge er både lærerikt, morsomt og tidskrevende. Vi kunne godt skrive en lengre tekst om hvordan byggeleken stimulerer hånd-øyekoordinasjonen og finmotorikken samt interessen for å finne på ting selv, samt forståelsen for geometri.

Samtidig får barnet ditt hands-on erfaring med problemløsning, når konstruksjonen skal settes opp, så den ikke plutselig velter. Barnets byggelek med alle mulige former for magneter, byggeklosser eller brikker vil utvikle seg over tid. Det er også bare kult og tilfredsstillende å designe den lengste kulebanen eller bygge høyest mulig eller bygge en imponerende bane av dominobrikker, som bare må filmes mens den velter.

Har du hørt om Plus-Plus?

Brikkene ligner små plusser og kan settes sammen på alle kanter - og de fås i små (1 x 2 cm) og store (3 x 5 cm) og i mange farger. Herlige byggeleker, som de fleste barn elsker. Det stimulerer barnet ditt sin forståelse for logikk og geometri når dere konstruerer med Plus-Plus. Idéer og gode veiledninger til Plus-Plus finner du frem til på f.eks. YouTube.

Plus-Plus® brikkene blir laget over i Danmark. De tåler en tur i vaskemaskinen eller oppvaskmaskinen - hvis du har en slik - på 60 grader. Plus-Plus emballasjen er av FSC-merket papir / gjenbrukt plast, og fabrikken i Danmark bruker energikilder som er fornybare.

Plus-Plus klarer fint års bygging i barnehager og omtrent et helt liv hos dere. Gi bort eller selg Plus-Plusene dine videre, når barnet ditt en dag blir lei av å holde på med dem.

Se utvalget vårt fra Plus-Plus her.


Grønnere valg
Produsert i Danmark under dansk miljølovgivning og med kort transportavstand fra fabrikken til lageret vårt, slik at ressursforbruk og CO2-utslipp reduseres.
Produkt Informasjon
Varenummer 1123-402XX
Grønnere valg Produsert i Skandinavia
Merke Plus-Plus
Velegnet til Finmotorikk, Fordypelse og avslapping, Form- og fargegjenkjenning, Romlig forståelse