Perleplate midi - BioBeads, stjerne

kr.40,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
1136-906783
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hva gjør dette produktet spesielt

Aktiviteten er god for trivselen til barnet ditt og evnen til å lære:

  • Barnet ditt kan styrke finmotorikken sin.
  • Vil du styrke pinsettgrepet til barnet ditt? Her kan dere leke pinsettgrepet sterkere - som gjør det lettere for barnet ditt å ha et godt grep om tusjene og blyantene.

Måler 9,8 x 9,8 cm.
Velegnet til barn i alderen 5 år til 10 år Vet du at BioBeads er CO2-nøytrale? Faktisk utslipper materialet mindre CO2 enn det binder.

BioBeads er fremstilt av materialet biodolomer. Framstillingen bruker under 10 % av den mengden vann som brukes til å skape bioplast av eksempelvis sukkerrør. Biodolomer blir ikke til mikroplast i havene. Det er tyngre enn vann, og derfor flyter det ikke rundt omkring på havoverflaten. Og med tiden blir det helt oppløst.

Har du vanlige plast-rørperler, kan du ikke stryke dem sammen med BioBeads. De forskjellige typene har forskjellig smeltepunkt og kan ikke henge sammen.

Grønnere valg
Produsert under CO2-nøytrale forhold, hvor bedriften kan dokumentere at de binder like mye eller mer CO2 enn det de slipper ut.
Produsert i EU under EU-regulerte arbeidsforhold og med kortere transportavstander, slik at ressursforbruk og CO2-utslipp reduseres.
Produkt Informasjon
Varenummer 1136-906783
Grønnere valg CO2-nøytral, Produsert i EU
Alder 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år
Velegnet til Finmotorikk, Kreativitet, Pinsetgrep
Funksjon Fantasi, Finmotorikk, Hånd-øye-koordinasjon, Fordypelse og avslapning, Konsentrasjon, Kreativitet, Pinsetgrep
Vær oppmerksom på at: Denne hobbyartikkelen er uegnet til barn under 3 år. Småbarn kan godt være med til kreative aktiviteter og det har både finmotorikken, kreativiteten og nysgjerrigheten deres godt av. Men det skal foregå under oppsyn av voksne.
Mål: 9,8 x 9,8 cm