Perleplate midi - BioBeads, sirkel Ø9 cm

kr.40,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
1136-906798
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hva gjør dette produktet spesielt

Passer til rørperler i vanlig størrelse.

Her stimuleres relevante ferdigheter som er kjempe bra for barnas trivsel og evne til å lære:

  • Barnet ditt kommer godt i gang med finmotorikken.
  • Vil du gjerne styrke pinsettgrepet til barnet ditt? Her kan dere leke pinsettgrepet sterkere - som gjør det lettere for barnet ditt å oppnå et korrekt grep om tusjene og blyantene.

Velegnet til barn i alderen 5 år til 10 år BioBeads fra den svenske produsenten Nabbi er en revolusjon for produksjonen av perleplater og rørperler fordi de er CO2-nøytrale. Faktisk binder de enda mer CO2 enn de slipper ut.

De er skapt av materialet biodolomer, som også brukes til f.eks. handleposer av plast, hvor materialet belaster miljøet mye mindre enn handleposer av papir eller f.eks. sukkerrør. Biodolomer blir ikke til mikroplast i verdenshavene, da det er biologisk nedbrytbart og tyngre enn vann. Så det flyter ikke rundt på overflaten. Det brukes under 10 prosent av den vannmengden som brukes til å lage bioplast.

Har du vanlige plast-rørperler, kan du ikke stryke dem sammen med BioBeads. De forskjellige typene smelter ved forskjellige temperaturer og kan ikke henge sammen.

Grønnere valg
Produsert under CO2-nøytrale forhold, hvor bedriften kan dokumentere at de binder like mye eller mer CO2 enn det de slipper ut.
Produsert i EU under EU-regulerte arbeidsforhold og med kortere transportavstander, slik at ressursforbruk og CO2-utslipp reduseres.
Produkt Informasjon
Varenummer 1136-906798
Grønnere valg CO2-nøytral, Produsert i EU
Alder 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år
Velegnet til Finmotorikk, Kreativitet, Pinsetgrep
Funksjon Fantasi, Finmotorikk, Hånd-øye-koordinasjon, Fordypelse og avslapning, Konsentrasjon, Kreativitet, Pinsetgrep
Vær oppmerksom på at: Denne hobbyartikkelen er uegnet til barn under 3 år. Småbarn kan godt være med til kreative aktiviteter og det har både finmotorikken, kreativiteten og nysgjerrigheten deres godt av. Men det skal foregå under oppsyn av voksne.
Diameter (Ø) 9 Ø