Perleplate midi - BioBeads, fugl

kr.40,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
1136-906787
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hva gjør dette produktet spesielt

Aktiviteten er god for trivselen til barnet ditt og evnen til å lære nye ting:

  • Barnet ditt kommer godt i gang med finmotorikken.
  • Vil du gjerne styrke pinsettgrepet til barnet ditt? Her kan dere leke pinsettgrepet sterkere - noe som gjør det lettere for barnet ditt å oppnå et korrekt grep om fargeblyantene og tusjene.

Måler 6,2 x 13,4 cm.
Velegnet til barn i alderen 5 år til 10 år BioBeads er en ny variant av perleplater og rørperler fra svenske Nabbi, som har produsert rørperler til perleplater i årevis. BioBeads materialet revolusjonerer rørperle-produksjonen ved å være CO2-nøytralt - faktisk binder det mer CO2, enn det slipper ut.

De er fremstilt av materialet biodolomer, som også brukes til bl.a. plast-handleposer, hvor biodolomer er langt mindre miljøbelastende enn poser av papir eller f.eks. sukkerrør. Biodolomer bidrar ikke til mikroplast i havene, da det er biologisk nedbrytbart og tyngre enn vann. Det flyter derfor ikke rundt på havene. Det brukes mindre enn en tiendedel vann i forhold til når man produserer bioplast bioplast.

Har du rørperler av normal plast, må du ikke stryke dem sammen med BioBeads, da de smelter ved forskjellige temperaturer og kan ikke smelte sammen.

Grønnere valg
Produsert under CO2-nøytrale forhold, hvor bedriften kan dokumentere at de binder like mye eller mer CO2 enn det de slipper ut.
Produsert i EU under EU-regulerte arbeidsforhold og med kortere transportavstander, slik at ressursforbruk og CO2-utslipp reduseres.
Produkt Informasjon
Varenummer 1136-906787
Grønnere valg CO2-nøytral, Produsert i EU
Alder 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år
Velegnet til Finmotorikk, Kreativitet, Pinsetgrep
Funksjon Fantasi, Finmotorikk, Hånd-øye-koordinasjon, Fordypelse og avslapning, Konsentrasjon, Kreativitet, Pinsetgrep
Vær oppmerksom på at: Denne hobbyartikkelen er uegnet til barn under 3 år. Småbarn kan godt være med til kreative aktiviteter og det har både finmotorikken, kreativiteten og nysgjerrigheten deres godt av. Men det skal foregå under oppsyn av voksne.
Mål: 6,2 x 13,4 cm