Perleplate midi - BioBeads, frø

kr.40,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
1136-906786
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hva gjør dette produktet spesielt

Passer til rørperler i vanlig størrelse.

Her utvikles relevante ferdigheter som er gode for barnas trivsel og evne til å lære nye ting:

  • Finmotorikken blir stimulert her.
  • Har du fokus på å utvikle pinsettgrepet til barnet sitt? Her kan dere leke pinsettgrepet sterkere - som gjør det enklere for barnet ditt å ha et godt skrivegrep.

Måler 10 x 12 cm.
Passer fra 5 år til 10 år BioBeads er en ny variant av perleplater og rørperler fra den svenske produsenten Nabbi, som har produsert rørperler til perleplater i årevis. BioBeads materialet revolusjonerer rørperle-produksjonen ved å være CO2-nøytralt - eller det binder faktisk mer CO2, enn det slipper ut.

BioBeads er fremstilt av et materiale som heter biodolomer. Produksjonen bruker mindre enn 10 prosent av den vannmengden som det krever å skape bioplast av eksempelvis sukkerrør. Biodolomer blir ikke til mikroplast i havene. Det er tyngre enn vann, og derfor flyter det ikke rundt på havets overflate. Og med tiden kan det oppløses helt.

BioBeads kan ikke henge sammen med normale plast-rørperler, hvis du har slikeliggende. De smelter nemlig ved forskjellige temperaturer.

Grønnere valg
Produsert under CO2-nøytrale forhold, hvor bedriften kan dokumentere at de binder like mye eller mer CO2 enn det de slipper ut.
Produsert i EU under EU-regulerte arbeidsforhold og med kortere transportavstander, slik at ressursforbruk og CO2-utslipp reduseres.
Produkt Informasjon
Varenummer 1136-906786
Grønnere valg CO2-nøytral, Produsert i EU
Alder 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år
Velegnet til Finmotorikk, Kreativitet, Pinsetgrep
Funksjon Fantasi, Finmotorikk, Hånd-øye-koordinasjon, Fordypelse og avslapning, Konsentrasjon, Kreativitet, Pinsetgrep
Vær oppmerksom på at: Denne hobbyartikkelen er uegnet til barn under 3 år. Småbarn kan godt være med til kreative aktiviteter og det har både finmotorikken, kreativiteten og nysgjerrigheten deres godt av. Men det skal foregå under oppsyn av voksne.
Mål: 10 x 12 cm