PlanToys - Lekekjøkken & Lekemat

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  Lekemat - Bekjemp matsvinn - Raringer Lekemat - Bekjemp matsvinn - Raringer
  Lekemat - Bekjemp matsvinn - Raringer

  Styrk finmotorikken og vis barnet ditt at grønt finnes i mange former.

  kr.370,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

Du har kommet til den riktige kategorien hvis du er på utkikk etter kjemifritt og veldig holdbart tre-leketøy, som har mat og matlaging som tema. PlanToys er en dansk merkevare, som er på topp når det kommer til bæredyktighet innenfor leketøysproduksjon. Alt av tre er enten overskudstre fra gummiproduksjon eller PlanToys eget bæredyktige trepordukt PlanWood. Malingen er med økologisk fargepigment og helt uten tungmetaller. Limen de bruker er uten formaldehyd, som flere og flere mennesker ikke kan tåle og som er miljøskadelig.

Listen med miljøhensyn fortsetter med anvendelsen av soyalim, lokal arbeidskraft, osv. - PlanToys er bare et veldig godt valg på veldig mange plan. I denne kategorien har vi samlet alt det fine leketøyet fra PlanToys, som har lekekjøkken og lekemat i tre som tema.

Det er nesten en grunnsten i moderne foreldreskap, at barn skal være med på å lage mat. Fornuftsargumentene står nærmest i kø og i ethvert baby- og barnemagasin finner du artikler om hvordan barns deltagelse i matlagingen fører til mindre kresenhet, stimulerer sansene og gjør ditt barn sunnere på alle mulige måter.

Med PlanToys lekekjøkken og lekemat, kan ditt barn også få lov til å leke med maten på sin egen måte. Agurkene kan komme ned i gryten og bli til en suppe, det kan lages sandwich med fløteboller, løkringer og speilegg. Fantasien kan få fritt spillerom, også blir det litt morsommere.

Det er nemlig veldig mange gode motoriske og kognitive fordeler ved å leke med lekematen. Dere kan utvikle ordforråd ved å snakke om farger og størrelser, dere kan øve på tall ved å telle mengden av pålegg eller hvor mange egg som er igjen til Bjørns og Dukkes skogtur. Dere kan sortere i fargebunker og finne andre ting i rommet i samme farger. Dere kan skjære ut, forme og snitte

Vi regner med å se mye mer lekker tre-mat fra PlanToys, så holdt et godt øye med denne kategorien, hvis du har en liten en der hjemme som elsker å leke med maten!