PlanToys - Badeleker

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  Badeleke - Sett med havdyr Badeleke - Sett med havdyr
  Badeleke - Sett med havdyr
  Trelek i vannet - dyr med fine bobler!
  kr.295,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

I denne kategorien finner du badeleker av bæredyktig tre fra PlanToys, en veldig miljøbevist virksomhet med base i Thailand, hvor de driver på med både utdannelse, skogdrift og leketøysmuseum, foruten deres CO2-nøytrale fabrikk og også et kjempe stort biogass-annlegg som forsyner både fabrikken og de omliggende landsbyene med bæredyktig ren energi.

Det er verd å se litt nærmere på, synes du ikke?

De fleste av Lekeakademiets badeleketøy er fremstillet i plast. Men faktisk er det jo opplagt å bruke tre i stedet for, når man fremstiller badeleketøy. Og anvender man tre, så er det enda mer opplagt å sikre at treproduksjonen etterlater kloden i bedre tilstand enn den er nå - i stedet for omvendt. Ofte betyr modere tre-industri dessverre utplyndring av jordens ressurser. Men det gjør PlanToys badeleketøy om på - og det er vi veldig begeistret for.

PlanToys badeleketøy består av gode sjarmerende ting, som vil gi ditt barn mer lyst til å hoppe i badet - og samtidig lære noe om tyngdekraft, romfylde og finmotorikk.

Men det er mere gode ting å si om badeleketøyet fra PlanToys, for det er ikke bare bæredyktig produsert. Det er også malt med økologisk fargepigment, maling helt uten tungmetaller og limet sammen med formaldehyd-fri trelim. Alt papir og papp er fremstillet av gjenbruksmaterialer og blekket på papirene er laget av Soya. Det neste vi forventer å se fra PlanToys er leketøy med den smarte dobbeltfunksjonen, at man kan spise leketøyet til aftenmat! Eller kanskje PlanToys badelekety som ditt barn kan spise litt på i badet...

Vi vil gjerne være med på å sikre barnenes og klodens fremtid, og vi er derfor utrolig glade for å presentere deg for PlanToys badeleketøy. Dykk ned i utvalget under her.