KidKraft - Dukkehus

Handle etter
Butikkalternativer
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  Dukkehus - Hverdagens helter Dukkehus - Hverdagens helter
  Dukkehus - Hverdagens helter
  Brannstasjon og politistasjon i et
  kr.2 495,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

Ingen barndom uten et dukkehus!

KidKraft dukkehus er utviklende og lærerik rollelek for både gutter og jenter. Barnene kan skape alle mulige universer. Fra de med klassisk dukkelek i beste far-mor-og-barn stil med blomstret tapet til de mer actionaktige dukkehusene, f.eks. med brannstasjon, politistasjon, med mer.

Med dukkehus fra KidKraft legges også opp til å invitere andre leketøy inn i huset. Hvem vet om det plutselig oppstår en mindre dyrehage eller en bamsefamilie flytter inn?

Et KidKraft dukkehus gir mulighet for uendelig utfoldelse av ditt barns fantasi og plass til å leve drømmen ut for full kraft. De utviklre ditt barns kreativitet og sosiale ferdigheter.

Dukkehuset fra KidKraft er kjennetegnet ved deres høye kvalitet, gjennomtenkte design og appellerende utseende. Dukkehusene passer til dukker i forskjellige størrelser - se målene på hvert enkelt dukkehus, så er du sikker på at dere får det dukkehuset som passer akkurat til deres dukker og/eller figuerer der hjemme.

Et dukkehus fra KidKraft legger opp til lek, både alene og med søsken og kamerater. Sommertider kan du være heldig, at vi har KidKraft dukkehus på tilbud.