Hevea

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Vis færre
Pris
-
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
  1. Badeender, Kawan Family
    Badeender, Kawan Family
    Nydelig leketøy til sansemotorikken.
    Spesialpris kr. 722,50 Vanlig pris kr. 850,00
    På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

Hevea leketøy i naturgummi

Merket Heveas har tatt verden med storm. Etterhånden vet nemlig de fleste forbrukere at man skal være kritisk i forhold til hvilke materialer leketøyet er laget av.

Det var akkurat den kritiske holdningen til både sikkerhet og miljø som fikk Terese, en mor til en nyfødt liten jente, til å spørre seg selv dette spørsmålet: Er plast virkelig det beste materialet for barnet mitt?

Og svaret var, og er, nei. Terese undersøkte sakene nærmere og kom frem til at naturgummi fra det tropiske treet Hevea Brasiliensis både skåner miljøet og barns sikkerhet.

Derfor startet hun en produksjon av smokker i naturgummi. Og det ble en så stor suksess at Hevea i dag er en internasjonal suksess innen produkter for baby og barn.

Folk elsker dansk design verden over, og Heveas smokker og leketøy hitter overalt.

Historien om moren som fikk en god idé som vokste til suksess, er en av de virkelig gode som Leketantene er veldig glad i. Så vi er glade for å kunne presentere de lekre produktene fra Heve her i denne kategorien. Smokkene er etterhånden helt klassiske, men ta også en titt på alle de andre deilige tingene fra Hevea.