FableWood magnetisk dyr i valnøtt-tre

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  FableWood - Magnetisk treleke, Andunge FableWood - Magnetisk treleke, Andunge
  FableWood - Magnetisk treleke, Andunge
  6 deler magnetisk valnøtt- og asketre. Bidrar til gjenplanting av verdens skoger.
  kr.295,00
  Midlertidig utsolgt
 2. Legg til i ønskeliste
  FableWood - Magnetisk treleke, Pingvin FableWood - Magnetisk treleke, Pingvin
  FableWood - Magnetisk treleke, Pingvin
  5 deler magnetisk valnøtt- og asketre. Bidrar til gjenplanting av verdens skoger.
  kr.515,00
  Midlertidig utsolgt
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side

FableWood magnetiske tredyr

Design du kan leke med. FableWood magnetiske dyr kombinerer vakkert design med lekedyr. Som gründerne sier, design må oppleves og føles og ikke bare sees på. Det danske selskapet startet som et kickstarterprosjekt, hvor crowdfunding banet vei for at du i dag kan kjøpe flere forskjellige dyr skåret i vakkert valnøtt-tre.

FableWood - dansk crowdfundet selskap

FableWood ble startet av danske Kristian og Rasmus, som hadde designet en magnetisk krokodille, en gorilla og en fugl (som både kan være en ørn og en snakkesalig papegøye). De to gutta satte FableWood-tredyrene sine på kickstarter for å se om det var noen interesse i det hele tatt. Interessen var der definitivt, og sommeren 2021 hadde FableWood samlet inn over 1 million kroner. De vakre tredyrene har også funnet veien til Lekeakademiet, hvor vi setter pris på de myke formene og de mange mulighetene for å sette sammen dyrenes deler på kryss og tvers.

FableWood styrker fantasien og taktilsansen

Med FableWood-dyr i tre kan barnet ditt lære om dyrenes anatomi, ved å sørge for at alle labbene på bjørnens ben peker fremover og står ned mot bakken. Eller du kan kjøpe flere dyr og sette dem sammen til dine egne nye fabeldyr i tre. Kanskje bjørnehodet ser morsommere ut på kroppen til fuglen. Og setter du fuglehodet på krokodillekroppen, ser dyret mest av alt ut som en dinosaur.

Når dere leker med FableWood blir barnets nysgjerrighet, fantasi og finmotorikk stimulert, når dyrets hode eller ben skal av og på igjen og igjen. Det er god trening for senere å kunne bruke finmotorikken i fingrene til å lære å knyte skolisser, lukke glidelåsen i jakken selv, eller få en flis ut av fingeren. Samtidig utvikler rolleleken med dyrene barnets sosiale ferdigheter, når de forestiller seg verden som en fugl, pingvin eller gorilla.

FableWood tredyr kan brukes fra barnet er en liten baby som forundres seg av hvordan magnetene tiltrekkes av hverandre, og får dyrenes deler til å henge sammen. De ulike delene er store nok til at det ikke er noen fare når barnet putter dem i munnen. Og de myke tredyrene er fine å ta tak i for små never som ikke har fått styr på pinsettgrepet enda.

Det styrker barnets taktilsans å ta og føle på de forskjellige strukturene til de flotte tredyrene. Og vi vet i dag at behagelig stimulering av taktilsansen hjelper på barns ro, velvære og stress. Så bare la barnet ditt leke med de flotte FabelWood dyrene.

5 trær plantet for hvert solgte Fablewood-tredyr

FableWood-dyrene er produsert i Vietnam med stor omtanke for naturen og de ansatte. For hvert solgte tredyr plantes det 5 nye trær i samarbeid med Eden Reforestation Projects. Organisasjonen ansetter innbyggere i sårbare lokalområder til å plante trær på nytt, og sikrer dem en jevn inntekt og bidrar til å motvirke fattigdom.

Så langt har Fablewood og Eden Reforestation Projetvs plantet mer enn 150 000 trær høsten 2021. Skikkelig kult.

Har du et barn som snakker om kjøpestopp og klimakrisen når et familiemedlem ber om ønskeliste? Eller hvor du sniker en pakke nyinnkjøpte sokker hjem og vurderer å klippe av merket og si at de er funnet i en bruktbutikk eller arvet fra dem i oppgangen ved siden av? Da er FableWood-tredyrene en flott gaveide.

Her på siden kan du se Lekeakademiets utvalg av FableWood-dyr.