CaaOcho

We can't find products matching the selection.

Caaocho er et familiebasert firma med base i Vancouver i Canada. Det litt merkelige navnet uttales "Ka-a-o-Cho". Det betyr "gummi" på et spål som snakkes av de opprinnelige indianske folkene i Sør-amerikas jungel - den egentlige betydningen er faktisk "gråtende tre", fordi nettopp gummitreet "gråter" gummisaft. "Caa" betyr tre og "Ocho" betyr gråter.

Nok språkundervisning for nå - saken er jo den at Caaocho er utrolig flott og helt naturlig babyleke både til ømme tannkjøtt, nysgjerrige hende og badeglade smårollinger.

Alle lekesakene i kategorien her er fremstillet av naturgummi - eller latex, som det også kalles, selv om mange tror at latex er syntetisk. Gummi eller latex har vært kjent av mennesker og brukt til mange forskjellige formål i over 3 000 år. Caaocho har siden 2013 sendt flotte og ugiftige leker til de minste på markedet, og det er alt sammen gjennomtestet, helt uten kjemi og produsert i et veldig søtt design som appellerer til de små.

Folkene bak Caaocho er et foreldrepar som både er ivrige IT pionærer og øko-freaks. Da de i 2007 ble foreldre til en liten babyjente, søkte de over alt etter kjemifrie og miljøvennlige babyleker i naturlige materialer - og fant veldig lite. Alt for lite faktisk. De har i årene deretter fått en masse erfaringer med både materialer, design og funksjoner av leker til babyer, babyleker til små barn og biteringer til ømme tannkjøett. Fokus er på stimulering av de helt minstes munnmotorikk, gripe-evner, taktile sanser i forbindelse med f.eks. bading og beroligelse ved samsestimulering.

Caaocho er i dag noen flotte og veldig anvendelige produkter som vi Leketanter er veldig glade for å kunne tilby våre flotte kunder.