3D puslespill

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Vis færre
Pris
-
Angi synkende retning
Handle etter
Handler nå etter
 1. Kategori Puslespill i tre Fjern denne varen
 2. Kategori Knottepuslespill Fjern denne varen
 3. Alder 0 mdr. Fjern denne varen
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
 1. Leketester
  Leketester
  Barn er nysgjerrige helt fra fødselen av og det er det viktigste redskapet på veien frem mot læring. Sammen med nysgjerrigheten kommer alle mulige måter å undersøke verden på ved å bruke alle sansene.
  kr. 75,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

3D puslespill er morsomme, utfordrende, samt lærerike – også er de litt tøffe å ha til å stå på soverommet, når de er satt sammen. 3D puslespill er enkle å samle, fordi brikkene passer perfekt sammen. 3D puslespillene kan fint bli stående etter de er satt sammen, selv om det hverken krever lim eller saks å bygge puslespillene.

En av de mest populære typene av leketøy blant både barn og voksnes verden over et puslespill. 3D puslespill gir barn i alle aldre mulighet for å trene hjernen, samt øve romforståelse og finmotorikk.

Hos Lekeakademiet har vi 3D puslespill til barn i mange forskjellige varianter og vanskelighetsgrader. Vi har 3D puslespill som passer til barn i 3 års alderen. Men vi har også mer avanserte 3D puslespill som er velegnet til 12 åringer og eldre, da de har en del mer utfordrende. Vi fører blant annet 3D puslespill av velkjente byggninger, globuser og anatomimodeller, som gir mulighet for å snakke og lære om anatomi, biologi, kultur, natur og geografi.

3D puslespill fremmer hjernens evne til problemløsning og strategisk tenking. Utover det gir det rik mulighet for å øve barns mønstergjenkjennelse og finmotorikk. Å legge puslespill øker ditt barns form- og fargegjenkjennelse. Det styrker hukommelsen, hånd-/øye koordinasjonen, samt fordypelse og konsentrasjon.