Hånddukker - Kaj & Andrea

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Kaj & Andrea - et av de mest kjendte parrene fra dansk barne-tv. Papegøyen og frosken som synger seg inn i ethvert barnehjerte og skaper stor glede på ethvert barnerom.

Disse fine Kaj og Andrea hånddukkene legger opp til mange timers morsom og kreativ barnelek, uansett om de brukes som tradisjonelle hånddukker, som dukker eller hvis ditt barn har en annen morsom ide til hvordan man kan bruke Kaj & Andrea som leker.

Syng godnattsangen med lille Kaj & Andrea, ved å invitere hånddukkene opp på dynen hvor de med størst fornøyelse kan løfte deres stemmer til nye høyder.

Ta Kaj & Andrea med en tur i dukkevognen - eller gåvognen, for hvem sier at en dukke ikke godt kan være en papegøye som heter Andrea - eller en frosk ved navnet Kaj?

Disse søte dukkene vil uten tvil også være fabelaktige gjester ved te-selskapet hjemme på gulvet - eller nyte å komme med en tur i sykkelkurven når turen går av sted til barnehagen eller bestemor.

Nyt også å se ditt barn ta med Kaj & Andrea i masse lek med deres andre leketøy. Både Kaj & Andrea kan da helt sikkert finne ut at å være med på å tegne, slå en lekehammer, bygge med magneter og 100 andre morsomme og tøffe ting.