Ridderborg & tilbehør

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Vis færre
Pris
-
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side
 1. Leketester
  Leketester
  Barn er nysgjerrige helt fra fødselen av og det er det viktigste redskapet på veien frem mot læring. Sammen med nysgjerrigheten kommer alle mulige måter å undersøke verden på ved å bruke alle sansene.
  kr. 75,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
 2. Ridderborg Excalibur
  Ridderborg Excalibur
  Mye spesielt utstyr - vindebro, fangetårn, etc.
  kr. 1 415,00
  Midlertidigt utsolgt - Levering 10/06/21
Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

per side

At det står en ridderborg eller et slott på mange barnerom og det er ikke tilfeldig. Lek med riddere, drager, prinsesser, store spyd og sverd fortsetter med å være populært. Ofte starter barna samlingen når de er små og ønsker seg nye ting i årenes løp. Derfor gjør vi vårt beste for å sørge for at lekene i denne kategori ikke blir slitt og stygt etter et eller to år.

Det er kvalitetsleker vi har samlet her. Ofte er det at riddere, hester, festninger og slott går i arv. Dette krevet leker med uendelig lekeverdi - og det har vi her til deg.

Når barn leker med ridderborger og slott eksperimentere de med historien. Dette gir liv til historieundervisningen, fantasien og dette øker motivasjonen til å lære mer og lytte når man snakker om hvordan det var den gang. Finn slott, ridderborger og tilbehør i høy kvalitet under.