Metalldetektor til barn

Handle etter
Butikkalternativer
Kategori
Pris
-
Angi stigende retning
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
 1. Legg til i ønskeliste
  Metalldetektor - Håndholdt Metalldetektor - Håndholdt
  Metalldetektor - Håndholdt
  Lett å bære, enkel å bruke.
  kr.410,00
  På lager - Levering 2-4 hverdager
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

Å oppleve barn i total konsentrasjon og fullstendig fokusert i fordypende lek og oppdagelse, er en vidunderlig opplevelse som vi unner alle foreldre. Hvis det til og med foregår utenfor, er det ekstra mange sanseopplevelser å hente, og noen ganger med riktig utstyr eller verktøy kan du inspirere barnet ditt til fordypelse i naturen.

Har dere en god metalldetektor for barn?

Da er veien banet for massevis av fantastisk lek utenfor på stranden eller i skogen. En metalldetektor for barn kan det samme som en metalldetektor for voksne, nemlig registrere lyd når den beveges over metall som ligger gjemt i underlaget.

Når barnet ditt går med metalldetektoren på og tett over, f.eks. sand eller tørre blader, vil den pipe om det skulle gjemme seg en mutter, en trykknapp eller, som de fleste sannsynligvis håper på, en blank femmer eller til og med et glemt smykke.

Med en metalldetektor for barn, kan barnet være en skattejeger, og kan ende opp dagens helt hvis det dukker opp en savnet ring eller lommebok i sanden. Se vårt utvalg av metalldetektorer for barn her!