Lag nisser i selvherdende leire

Spesialpris kr.182,00 Vanlig pris kr.260,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
1136-V15507
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hva gjør dette produktet spesielt

Fint krea-fitness prosjekt til de koselige ettermiddagene i julemåneden.

MERK: Til dette prosjektet må du sørge for at du har en tusj til å tegne ansikter på nissene med. Den selvherdende leiren bruker en dag eller to på å tørke.

Denne krea-fitnessideen er et godt stykke muskelarbeid for hendene som stimulerer muskel-leddsansen og følesansen. Leiren må eltes godt før den blir myk og smidig å modellere med.

Du kan laste ned den engelskspråklige guiden med bilder ved å trykke på "How-to guide"-knappen til høyre på denne siden.

For å komme i gang med krea-fitness anbefaler vi at du laster ned og leser instruksjonene først, og deretter setter telefonen eller nettbrettet i flymodus slik at ingen varsler eller andre fristelser distraherer deg.

Når dere har myknet leiren, former dere nissene. De må deretter tørke i en dag eller to til leiren ikke lenger føles kald eller avgir fuktighet.

Så kan du male dem med den røde akrylmalingen og til slutt tegne ansikter på dem.

Innhold:

1 kg selvherdende plastleire

1 flaske 60 ml Plus Color akrylmaling

1 pakke doble tusjer, 6 stk

3 pensler

Her utvikles relevante ferdigheter som er gode for barnas trivsel og evne til å lære nye ting:


Passer fra 3 år til 8 år

Lek med kreative elementer lar barnet ditt få i gang fantasien og med oppmerksomhet og konsentrasjon skape noe flott. Samtidig blir finmotorikken stimulert og barnet ditt finner ro.

Du finner alle leker til kreativ lek her. Her kan du også lese tipsene våre tilhvordan du finner plass til barnet ditt sine kreative redskaper og prosjekter.

Hva er Krea-fitness?

Kreativitet er en muskel som kan trenes på samme måte som de andre musklene dine. Få Lekeakademiets 4 tips til kreativ fitnesstrening.
Produkt Informasjon
Varenummer 1136-V15507
Alder 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år
Velegnet til Kreativitet
Vær oppmerksom på at: Denne hobbyartikkelen er uegnet til barn under 3 år. Småbarn kan godt være med til kreative aktiviteter og det har både finmotorikken, kreativiteten og nysgjerrigheten deres godt av. Men det skal foregå under oppsyn av voksne.