Kjepphest - Hvit

kr.560,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
35-84352
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Hva gjør dette produktet spesielt

Leken fremmer viktige ferdigheter som er bra for barnet ditt sin trivsel og evne til å lære:

  • Gir barnet ditt mange muligheter til å la slippe fantasien løs.
  • Styrker evnen til å føle empati og omsorg.
  • Perfekt til rollelek sammen med andre barn. Det fremmer barnets empati og samarbeid når barna øver på å skiftes til å bestemme og finne sin plass i leken


Måler 68 cm.
Passer fra 3 år til 8 år.

Kjepphester er ikke noe å kimse av. Hvis barnet ditt har en (eller flere) kjepphester i en stall på rommet, er det tilgang til både rollelek, bevegelse og sosialt fellesskap i hesteleken.

Suppler kjepphesten med en ridehjelm eller rustning eller bygg en sprangbane. Da er barna klare til for eksempel konkurranser i dressur, hesteveddeløp i gården eller hagen eller å leke ridder. Kjepphester er med god grunn en av de store lekeklassikerne, og leketantene elsker at kjepphestene har fått litt av en gjenopplivning blant barn, unge og voksne.

Leker fra By ASTRUP

by ASTRUP er et dansk merke, kjent for å designe i en unik stil med holdbarhet og vakre detaljer i tankene. Hos by ASTRUP er det fokus på tre- og tekstilleker som lar barnets fantasi og rollelek få fritt spill.

by ASTRUP produserer leker med fokus på både sosial og miljømessig bærekraft. De bruker FSC-merket tre, har BSCI-sertifisering (det handler om sosialt ansvar i produksjonen) og donerer 2000 euro til det danske Barnekreftfondet (Børnecancerfonden) hver måned.

Se alle produktene våre fra By ASTRUP her

FSC-merket (Forest Stewardship Council) er din garanti for at treet kommer fra skogsdrift der man tar hensyn til miljøet og arbeidsforholdene. Det blir ikke felt flere trær enn det kan nå å vokse nye. Og arbeiderne er sikret en rimelig lønn, ordentlige sikkerhetsforhold og utdannelse.
Disse lekene og læringsmaterialene er så slitesterke at vi forventer at de kan gå i arv til venner og familie hvis du tar vare på dem. Den lange holdbarheten og solide konstruksjonen tåler også mange barns lek i barnehager og på skoler. Lang levetid betyr mindre ressursforbruk og dermed et grønnere valg.
Produsert med ekstra fokus på sosialt ansvar som er din garanti for at bedriften gjør en spesiell, dokumenterbar innsats for å forbedre arbeids- og/eller levekårene til de ansatte.
Produkt Informasjon
Varenummer 35-84352
Grønnere valg FSC certified, Slitesterkt, Sosialt ansvar
Alder 3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år
Velegnet til Empati, Fantasi, Rollelek
Merke By ASTRUP
Funksjon Fantasi, Finmotorikk, Grovmotorikk, Kondisjon, Rollelek
Materiale Tre
Vedlikehold Tørkes med fuktig klut
Mål: 68 cm