Kappe i tyll, 6-8 år - Flere farger

kr.590,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
35-8416X
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-

Den yndigste kappen av fint, luftig tyll med en vakker krage. Kappen har den fineste, mest delikate fargen og er tilgjengelig i to størrelser.

Les mer
Hva gjør dette produktet spesielt

Den yndigste kappen av fint, luftig tyll med en vakker krage. Kappen har den fineste, mest delikate fargen og er tilgjengelig i to størrelser.

Utkledningslek og rollelek utvikler fantasien og stimulerer de sosiale ferdighetene til barnet ditt.

Fra 3 år.

Grønnere valg
FSC-merket (Forest Stewardship Council) er din garanti for at treet kommer fra skogsdrift der man tar hensyn til miljøet og arbeidsforholdene. Det blir ikke felt flere trær enn det kan nå å vokse nye. Og arbeiderne er sikret en rimelig lønn, ordentlige sikkerhetsforhold og utdannelse.
Disse lekene og læringsmaterialene er så slitesterke at vi forventer at de kan gå i arv til venner og familie hvis du tar vare på dem. Den lange holdbarheten og solide konstruksjonen tåler også mange barns lek i barnehager og på skoler. Lang levetid betyr mindre ressursforbruk og dermed et grønnere valg.
Produsert med ekstra fokus på sosialt ansvar som er din garanti for at bedriften gjør en spesiell, dokumenterbar innsats for å forbedre arbeids- og/eller levekårene til de ansatte.
Produkt Informasjon
Varenummer 35-8416X
Grønnere valg FSC certified, Slitesterkt, Sosialt ansvar