Huskeoppheng til tre - Simpel 200 cm

kr.230,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
51-PAT.SLG.2
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Genialt huskeoppheng med en stropp på 200 cm. Det har aldri vært så enkelt å henge opp husker - sjekk også de andre variantene av dette smarte systemet.
Les mer
Velegnet til:
  • Tilbehør
Hva gjør dette produktet spesielt

Husker, hengekøyer, romerske ringer, sansehusker og trapeser er geniale til både avslapning og lek. Å henge dem opp kan være litt mindre gøy og noen ganger kreve en mindre maskindel og mer enn ti tommelfingre.

Nå har vi den gledelige nyheten at å henge opp husker i trær fra nå av ikke trenger å ta mer enn 5 minutter. Selv sensitive trær som du helst ikke vil ødelegge barken på kan du nå henge en huske, en hengekøyestol eller andre svingende leker på.

Det krever ikke verktøy, du trenger ikke å bore, og du trenger heller ikke være nervøs for om opphenget holder. Dette opphenget er klart til å tas ut av pakken, føres rundt en trestamme, føre stroppen inn i ringen, og så er det klart til å huske.

Karabinkroken er ekstremt sterk så det eneste du trenger å være sikker på er at trestammen eller grenen er solid nok til å bære belastningen. Før en gang rundt for enkelt oppheng, to ganger for sklisikkert oppheng og tre ganger hvis du vil skåne trestammen.

Ta med deg opphenget i skogen hvis du vil ha muligheten for en husketur på farten.

Bruk opphenget for enkelt oppheng av husker, trapeser eller andre svingende leker i trær eller runde stolper.

Kan bære en elefant hvis dere skulle ha en i hagen deres og hvis den skulle få lyst til en husketur. Dette opphenget kan tåle opptil 200 kg. Ingen sying, alt er vevd sammen.

UV- og værbestandig.

Det er 1 stk. i pakken, så til de fleste husker og lignende trenger du to stk.

Denne varianten har en snor på 200 cm. 

Produkt Informasjon
Varenummer 51-PAT.SLG.2
Velegnet til Tilbehør
Ta med I hagen
Mål: 200 x 5 cm