Huskeoppheng til tre - Line 1200 cm

kr.905,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
51-PAT.BET.12
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-

Det krever ikke verktøy, du trenger ikke å bore, og du trenger heller ikke være nervøs for om opphenget holder.

Dette opphenget er klart til å tas ut av pakken, føres rundt to trestamme, feste stroppene i spennene, og så er det klart for å huske.

Les mer
Velegnet til:
  • Tilbehør
Hva gjør dette produktet spesielt

Hengekøyer og husker er geniale for både avslapning og lek. Å henge dem opp kan være litt mindre gøy og noen ganger kreve en mindre maskindel og mer enn ti tommelfingre.

Nå har vi den gledelige nyheten at å henge opp husker i trær fra nå av ikke trenger å ta mer enn 5 minutter. Selv sensitive trær som du helst ikke vil ødelegge barken på, kan du nå henge en huske, en hengekøyestol eller andre svingende leker på.

Det krever kun en skiftenøkkel til skruen og bolten. Du trenger ikke å bore, og du trenger heller ikke være nervøs for om opphenget holder.

Dette opphenget er klart til å tas ut av pakken, føres rundt to trestammer, feste stroppene i spennene, og så er det klart til å huske.

Karabinkrokene er ekstremt sterke, så det eneste du trenger å være sikker på er at trestammen eller grenen er solid nok til å bære belastningen.

Det er to karabinkroker og to spenner med i pakken, nok til en hengekøye eller en huske hengt opp på tvers mellom to trær. Hvis du vil henge opp flere hengekøyer i samme stropp, kan du kjøpe flere karabinkroker.

Ta med deg opphenget til skogen hvis du vil ha muligheten for en husketur på farten. Skal dere henge opp en huske, så skal den henges på tvers mellom trærne.

Kan bære en elefant hvis dere skulle ha en i hagen deres og hvis den skulle få lyst til en husketur. Dette opphenget kan tåle opptil 2000 kg.

Ingen sying, alt er vevd sammen.

UV- og værbestandig.

Denne varianten har en snor på 1200 cm. 

Produkt Informasjon
Varenummer 51-PAT.BET.12
Velegnet til Tilbehør
Ta med I hagen
Mål: 1.200 cm