Huskeoppheng itl tre - Line 800 cm

kr.660,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
51-PAT.BET.8
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-

Karabinkrokene er ekstremt sterke så det eneste du trenger å være sikker på er at trestammen eller grenen er sterk nok til å bære belastningen.

Det er to karabinkroker og to spenner med i pakken, nok til en hengekøye eller en huske hengt opp på tvers mellom to trær. Hvis du vil henge opp flere hengekøyer i samme stropp, kan du kjøpe flere karabinkroker.

Les mer
Velegnet til:
  • Tilbehør
Hva gjør dette produktet spesielt

Hengekøyer og husker er geniale til både avslapning og lek. Å henge dem opp kan være litt mindre gøy og noen ganger kreve en mindre maskindel og mer enn ti tommelfingre.

Nå har vi den gledelige nyheten at å henge opp husker i trær fra nå av ikke trenger å ta mer enn 5 minutter. Selv sensitive trær som du helst ikke vil ødelegge barken på, kan du nå henge en huske, en hengekøyestol eller andre svingende leker på.

Det krever kun en skiftenøkkel til skruen og bolten. Du trenger ikke å bore, og du trenger heller ikke være nervøs for om opphenget holder.

Dette opphenget er klart til å tas ut av pakken, føres rundt to trestammer, feste stroppene i spennene, og så er det klart for å huske.

Karabinkrokene er ekstremt sterke, så det eneste du trenger å være sikker på er at trestammen eller grenen er solid nok til å bære belastningen.

Det er to karabinkroker og to spenner med i pakken, nok til en hengekøye eller en huske hengt opp på tvers mellom to trær. Hvis du vil henge opp flere hengekøyer i samme stropp, kan du kjøpe flere karabinkroker.

Ta med deg opphenget til skogen hvis du vil ha muligheten for en husketur på farten.

Bruk opphenget for enkelt oppheng av husker, trapeser eller andre svingende leker i trær eller runde stolper.

Kan bære en elefant hvis dere skulle ha en i hagen deres og hvis den skulle få lyst til en husketur. Dette

opphenget kan tåle opptil 2000 kg.

Ingen sying, alt er vevd sammen.

UV- og værbestandig.

Denne varianten har en snor på 800 cm. 

Produkt Informasjon
Varenummer 51-PAT.BET.8
Velegnet til Tilbehør
Ta med I hagen
Mål: 800 cm