Nødhjelp Folkekirkens Nødhjelp kr. 68

kr. 80,00
På lager - Levering 2-5 dager
Varenummer
00-11
Støtt et barns utdannelse.Med en donasjon på 68 kr. er du med på å sette fokus på at alle barn i verden har rett til sikker lek. Barnekonvensjonen sikrer
Les mer
Hva gjør dette produktet spesielt
Støtt et barns utdannelse.

Med en donasjon på 68 kr. er du med på å sette fokus på at alle barn i verden har rett til sikker lek. Barnekonvensjonen sikrer rett til utdannelse for alle barn, men det krever midler.

Vi vet, her hos Legeakademiet og Lekeakademiet, at utdannelse og lek er nødvendige elementer i ethvert barns utvikling - og at trygghet er en forutsetning, som dessverre er sjelden i alt for mange barns liv rundt om i verden.

Derfor har vi inngått et samarbeid med den Danske Folkekirkens Nødhjelp, om å gi barn i utsatte områder, støtte til en trygg utdannelse.

For kun 68 kr. kan du hjelpe et barn med et års transport til skole eller med å kunne kjøpe skolebøker og skriveredskaper. Barn med krigstraumer, uten foreldre eller familie, eller som aldri har opplevd noe annet enn desperat overlevelse, får en sjanse via en stabil og trygg hverdag via den Danske Folkekirkens Nødhjelp og din donasjon.

Vi håper at du vil være med til å gi barn overalt i verden en sjanse for å leke og lære.
Produkt Informasjon
Varenummer 00-11
Merke Ukjent