Nødhjelp Folkekirkens Nødhjelp kr. 36

kr. 40,00
På lager - Levering 2-5 dager
Varenummer
00-10
Alle barn har rett til å leke i trygghet. Uansett hvor de lever.For å hjelpe alle barn til å leke og lære, så de kan vokse opp og være med på å utvikle
Les mer
Hva gjør dette produktet spesielt
Alle barn har rett til å leke i trygghet. Uansett hvor de lever.

For å hjelpe alle barn til å leke og lære, så de kan vokse opp og være med på å utvikle verden i en positiv retning, har Legeakademiet og Lekeakademiet inngått et samarbeid med den Danske Folkekirkens Nødhjelp.

For kun 36 kr. kan du være med på å gi et barn et trygt sted å leke. Din donasjon kan for eksempel sørge for tegnepapirer og fargekritt til en lekestue, hvor spesielt utdannete personale overvåker barn med krigstraumer og hjelper dem til å overkomme grusomheter som voksnes væpnete konflikter og miljøkatastrofer har påført dem.

Legeakademiet og Lekeakademiet forsøker via innsamlingsaktiviteter og opplysninger å øke oppmerksomheten på å gi alle barn mulighet for sikker lek i verdens mest utsatte og farlige området, hvor miner, bomber og sult er en del av hverdagen.

Din donasjon gjør en kjempe forskjell for et barn i nød. Vi håper at du vil hjelpe oss med å skape trygge lekemiljøer for alle barn i verden.
Produkt Informasjon
Varenummer 00-10
Merke Ukjent
Farge Striper