Epleskreller - Lag selv eplechips

kr.315,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
1024-150086
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-

Når det er overflod av epler, kan denne epleskrelleren være til stor hjelp. 

Den festes til bordet ved hjelp av den sklisikre, gummibelagte overflaten som fungerer som en sugekopp. 

Les mer
Velegnet til:
  • Observasjon
  • Selvhjulpenhet
  • 0 mdr.
  • 3 mdr.
  • 6 mdr.
  • 9 mdr.
  • 1 år
  • 18 mdr.
  • 2 år
  • 2,5 år
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8 år
  • 9 år
  • 10 år
  • 11+ år
  • Senior
Hva gjør dette produktet spesielt

Når det er overflod av epler, kan denne epleskrelleren være til stor hjelp. 

Den festes til bordet ved hjelp av den sklisikre, gummibelagte overflaten som fungerer som en sugekopp. Denne fjerner også kjernehuset.

Slik skreller du epler: 

Skyll eplet. Sett det fast i skrelleren og juster kniven, så den skreller i ønsket tykkelse. 

Nå kan du snurre på håndtaket og skrelle av skallet i fine spiraler. 

Du kan bruke skrelleren til å skjære epler i spiraler, så bare kjernehuset er igjen. 

Slik lager du potetgull av epler: 

Legg de tynne, skrelte epleskivene på bakepapir oppå bakebrettet. Dryss dem med kanel eller kanel og sukker blandet sammen. Tørkes i ovnen på ca. 100 grader i ca. 2 timer til de er tørre og skarpe. Hold et øye med de. Hvis du har en veldig ny og tett ovn så legg noe i klem i ovnsdøren slik at dampen kan slippe ut. 

Hvis du har et varmt fyrrom eller lignende, kan du også tørke eplechips på en snor der inne. Det tar noen dager. 

Oppbevares i lukket boks. Hvis de blir myke, kan du enkelt gjøre dem sprø igjen ved å legge dem i ovnen på 110 grader i ca 15 min. 

Produkt Informasjon
Varenummer 1024-150086
Alder 8 år, 9 år, 10 år, 11+ år, Senior
Velegnet til Observasjon, Selvhjulpenhet
Materiale Metall
Vedlikehold Tørkes med fuktig klut
Ta med I hagen, I klasserommet
Mål: 25 x 13,5 x 10,2 cm.