Lær å kode

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Koding for barn har ikke noe med å kode barn til å rydde opp eller si takk for maten. Den type prek av våre små genier er også verdt å bruke tid på, men i denne kategorien handler det om andre grunnleggende kompetanser som også er nødvendig å fokusere på i moderne barneliv.

Å lære å programmere er en fantastisk og lekende måte å lære å tenke og agere i en høyteknologisk verden. Alt taler for at vi blir mer og mer i et med teknologien og det setter på mange måter den menneskelige kreativiteten i et ekstraordinært gir, når datamaskinen er vår lekekammerat. 

Når ditt barn lærer å kode på egne premisser, blir det lekende og kreative elementet satt i fokus. Det handler om å forstår hvordan en enkel kommando får noe til å reagere - og hvordan kommandoer i en sekvens kan få en ting til å handle i sekvenser. Det er en helt enkel utgave av hva koding for barn handler om - og det er faktisk også det voksne genier innenfor datamaskinkoding sitter og gjør hele døgnet når nye og fantastiske oppfinnelser skapes via datamaskinteknologien.

Det er ikke mer enn 30 år siden at vi ikke hadde fantasi til å forestille oss at internett en dag ville være annet enn en døgnflue. Det slår aldri igjennom tenkte man. La ditt barn leke seg til å lære koding, både på skolen og i fritiden - for det er et fantastisk og kreativt verktøy som åpner en verden av både intellektuelle, fantasifulle og sosiale muligheter.

Ditt barn kan vise deg veien - og vi har utstyret til å lære barn å kode akkurat her.