BRIO dukkevogn

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Det er ikke uten grunn at klassiske leker har blitt klassikere. De fortsetter også bare med å være klassikere fordi Lekeakademiets kresne og kvalitetsbevisste kunder fortsetter med å være begeistret for dem.

En dukkevogn fra BRIO er så absolutt en klassiker. Uansett om vi har BRIO Dukkevogn på tilbud eller ikke, så er den en av de varene vi alltid opplever interesse for. Og det har vi full forståelse for, fordi vi har selv kjøpt dem til våre egne barn og har den som fast inventar hjemme i stuen.

Allsidige leker er noe av det Leketantene er mest glad i. I BRIO-dukkevognene til Leketantenes barn ligger det ofte dukker, selvfølgelig, men noen ganger er det også en handlevogn i lekekjøkkenet eller transportvogn for treklosser og hele garnisonen av storebrors maursoldater. Den kan brukes til litt av hvert.

En dukkevogn fra BRIO av tre er verken for liten eller for stor, passer til små dukker og deres sengetøy i både lilla, rosa og svart, og så er det skjønn kvalitet og deilig design som holder til både 1, 2 og 3 barn. Og til barnebarn.

Hvis du leter etter en gaveidé for et barn på ml 2 og 4 år, bør du vurdere en BRIO Dukkevogn - den vil dere bli glade for.