Tangle Maxi Taktil

kr. 365,00
På lager - Levering 2-5 dager
Varenummer
1018-1160024
Den kjempestore Tangles Taktil er fortsatt 18 ledd, som kan skilles og settes sammen etter farge eller etter kontur. Denne Tangle er bare i en størrelse, som
Les mer
Swipen voor 4 additionele foto's
Hva gjør dette produktet spesielt
Den kjempestore Tangles Taktil er fortsatt 18 ledd, som kan skilles og settes sammen etter farge eller etter kontur. Denne Tangle er bare i en størrelse, som enken kan være et kjempe blikkfang, eller kan brukes til de større barn.

Tangles er laget ut fra tanken om uendelighet og vedvarende bevegelse. Den magiske følelsen som oppstår når man leker med Tangle er virkelig terapeutisk og beroliger helt inn i sjelen. Når man først har en Tangle i hånde, er den vanskelig å legge fra seg.

Tangle er dog mye mer enn et stykke leketøy. Den har energi som kan "twistes" i en uendelighet, så da strømmer kreativiteten fra hjernern, i hvert fall i følge oppfinneren av Tangle.

Teknisk sett er Tangle en serie av 90 graders kruver, som er satt sammen og kan dreie fullstendig rundt i alle rettninger. Det er ingen begynnelse og ingen slutt - utelukkende vedvarende bevegelser. 

Tangle kan brukes i mange sammenhenger. Det kan være en bevegelig skulptur, en leke på skrivebordet, et hjerne verkøy, en antistress hjelper, en hjelper til lærere, ja selv en kosmisk gjenstand med spesielle krefter. Muligheten er uten grenser. 

Hva er så spesielt med en tangle...
Tangle er morsomme å se på, morsomme å ha i hånden, morsomme å "twiste" og manipulere. 
Tangle appellerer både til barn og voksne, gutter og jenter og til alle former for intelligens.
Tangle er kunst og fascinasjonen i hendene.
Tangle bidrar til kreativtet og fantasi.
Tanger er beroligende.
Tangles kan brukes om og om igjen, og er ikke en dyr investering.

Alle Tangles dekker brede variasjoner av mønstre, farger og typer - mange forskjellige aldersgrupper og typer. Det er en fantastisk gave, både til hjemmet, til kontoret, og til barnehager, skoler innenfor alle aldersgrupper.
Produkt Informasjon
Varenummer 1018-1160024