bObles Tumlealfabet

kr. 1 570,00
På lager - Levering 2-4 hverdager
Varenummer
16-010-69-004-026
5 Stjerner på Trustpilot | Fri frakt ved 1.000,-
Med bObles sitt fantastiske tumlealfabet kan barna leke seg til bedre forståelse av de forskjellige bokstavene og hele alfabetet.
Les mer
Swipen voor 4 additionele foto's
Hva gjør dette produktet spesielt

Med bObles sitt fantastiske tumlealfabet kan barna leke seg til bedre forståelse av de forskjellige bokstavene og hele alfabetet.

Barn blir tiltrukket av bokstaver fra en tidlig alder - og de ser dem overalt. De oppfatter også at bokstavene de ser i bøker er viktig for historien de får lest høyt. Og sakte, men sikkert begynner de også å gjenkjenne bokstaver og lære seg sitt eget navn.

Med dette tumlealfabetet fra bObles får barna mulighet til å tumle seg gjennom alfabetet, og på denne måten lære bokstavene på en helt ny og morsommere måte. Bokstavene kan stables, brukes til å bygge broer og tårn, lage balansebaner og hinderløyper, og selvfølgelig - til gøyal A-B-C-sjonglering. Mulighetene er uendelige. 


Barn i alle aldre har glede av tumlealfabetet fra bObles. Barnehagebarn kan forberede seg til skolestart, og skolebarn får sjansen til å terpe bokstavene på en gøyal og grundig måte. Barn lærer nemlig best når de får lov til å bevege seg og bruke sine hender. Det er læring på den morsomme måten - gjennom bokstav- og stavelek og masse god motorisk trening.
Lag deres helt egne bokstavleker, og del dem gjerne med oss på Facebook eller Instagram. Vi elsker ny leke-inspirasjon, og på denne måten kan også andre få glede av dem.
Tumlealfabetet består av  en plakat med lommer. Plakaten måler 80 x 80 cm. I hver lomme er det en bokstav slik at hele alfabetet (unntatt W) er representert.


Skumbokstavene måler 8 x 12 cm og er 4 cm tykke, og er framstillt av kraftig EVA-skum uten farlige ftalater. Den sklisikre overflaten er myk, lager ikke merker på gulvet og er enkel å gjøre ren. Spesielt testet til barn.

Sjekk også ut de morsomme og lærerike Tumlebokstavene og Tumletallene fra bObles. Hvem har sagt at pedagogiske leker ikke kan være gøyale?

 

Vi har et stort utvalg av de flotte tumledyrene fra danske bObles, som stimulerer både balanse og motoriske evner. Hvis du er på leting etter morsomme og pedagogiske leker, så er Lekeakademiet stedet - hvor barna leke seg til læring.  

 

Produkt Informasjon
Varenummer 16-010-69-004-026